foto

car Mikuláš II. Alexandrovič

  • nar. 18.5.1868
    Petrohrad, Ruské impérium
  • zem. 17.7.1918 (50 let)
    Jekatěrinburg, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1932 Scarlet Dawn - a.z.
1896 Scene from the Coronation of the Czar of Russia

TV seriály

1986 Russia (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2017 Mikuláš a Alexandra: poslední ruští carové (TV film) - a.z.
Poslední cesta Romanovců (TV film) - a.z.
2014 Apokalypsa: 1. světová válka (TV seriál) - a.z.
Běsnění (E04) - a.z.
Strach (E02) - a.z.
Vztek (E01) - a.z.
Královští bratranci ve válce (TV film) - a.z.
2010 Mannerheim - Jörn Donnerin kertomana (TV seriál) - a.z.
2009 Andrew Marr's The Making of Modern Britain (TV seriál) - a.z.
2008 Mannerheim (TV film) - a.z.
2007 Atentáty na objednávku (TV seriál)
2005 Churchillův bodyguard (TV seriál) - a.z.
Hyvinvointivaltion loppu? (TV film) - a.z.
2003 Osobnosti (TV seriál)
1976 Moi, Tintin
1961 Valtionarkisto - a.z.
1957 The Twentieth Century (TV seriál)
1953 Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3. Reich - a.z.
1951 Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950
1950 Fifty Years Before Your Eyes
1942 Film That Was Lost, The
1932 Histoire du soldat inconnu
1915 Hänen Majesteettinsa Keisarin käynti Helsingissä
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace