Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezúhonnou ženu obviní z vraždy manžela a její právnička si brzy uvědomí možnost existence širšího spiknutí. (Netflix)

Recenze (54)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Černá bojovka, kterou nemohl natočil nikdo jiný, než ten nechutný transvestitový Agent v sukni, či jaká černá patlanina, pro bubáky z ghetta, to je. Tak, rasistický politicky nekorektní komentáře bysme měli, a jdeme teď do extrému. Wakandská Etiopie si místo konání nevybrala lepší covidový ohniště, než asfaltem posedlou černou Ameriku, která má za Ježíše Martina Luthera Kinga, prezidenta Obamu, jediného interpreta Snoop Doga, národní hymnu odrecitovanou rappem, jediného komika v televizi Billa Cosbyho, národním hrdinou Floyda, a to nejlepší na konec, na jediný povolený sestřih je afro. No a místo krásných bílých sněženek tu rostou jen zdechlé černé růže. Ty vole, i místo žlutých banánů tu jsou jen zkažené černé šlupky. Nepočítal jsem sice kolik lepších a přeceňovaných filmů to muselo vykrást, ale nebudem se na to dívat zas tak černě. Kurva, mě je až zle, kam až tahle doba musela přikročit. A konečně se dostávám k jádru problému celého filmu. A to je kancelářská nudná televizní zápletka, herce kde se každej druhej jmenuje Malcolm, Smith nebo Michael, a divného parablbého světa, kde je stín překročen v hojném počtu, a už se pomalu mužem bát i denního světla, že nám vybrakuje šrajtofli. Před tímhle filmem jsem ještě rozdělával Kokosy na sněhu, a kdybych si nevšiml závěrečných titulků, byl bych pořád v domnění že ten film ještě neskončil. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Sto a první film na téma "jak jsem já kráva mohla nalítnout, když to bylo do nebe volající" o lidské důvěřivosti, snadné zmanipulovatelnosti a hyenismu. Překvapilo mě, jak dobře zde hrají pro mě naprosto neznámí herci (kromě tedy paní obhájkyně, jejíž nepřirozené chování, amatérismus a zřejmě vrozená idiocie byly zbytečnou šmouhou v jinak parádním filmu). Někdy kromě nových filmů Netflix zřejmě vyprodukuje i pár nových kvalitních herců..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle není už ani k pláči, tohle je pouze k smíchu. Scénář vykradli snad ze všech filmů ze soudních síní, herecké výkony naprosto tristní, hlavní padouch je jasný od první chvíle, protože jeho chování je průhledné jako sklo. Ovšem co mě pobavilo nejvíce je ta černočerná tma. Opět se ukazuje, že v Americe vládne rasismu naruby. Za mě 35% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

První půlka mě až tak nebavila, pak se začalo vše vysvětlovat a mě to fakt chytlo, byli ale věci, co mě fakt vytáčeli (chování tý obhájkyně a jejího přítele). Na konci fakt dobrý twisty, ale mezi nima spousta nelogiky, ba dokonce smíchu (ta pranice s panvičkou). Jak už jsem psal, kdyby se to rozjelo hned od začátku a hlavní aktéři by se chovali logicky, bylo by to třeba na plnej počet. Navíc mě občas iritovala i ta hudba..takhle musím dát lepší tři. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Cíleně jednobarevný (v tomto případě černý) film, kde pokud si dobře pamatuji se neobjeví bílá postava a pokud ano, je to blbec, nebo nikdo zajímavý. Nic proti tomu, ale Tyler Perry je jak mizerný herec, tak i režisér a scénárista a film nemá absolutně co nabídnout a po celou dobu je vidět na koho a proti komu je cílen. A hlavně to je neskutečně špatně zahraná nuda. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za 5 dní. (hansel97)

Reklama

Reklama