Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již mnohokrát vytahoval Bill Mayhew (John Payne) svého mladšího bratra Sama (Skip Homeier) z bryndy a dostal jej i  z vězení. Přesto se Sam z chyb, které jej i jeho bratra často dostávají do problémů nepoučil. Když se Sam dá dohromady s majitelem kasina Donovanem (Lee J. Cobb), který má špatnou pověst, stojí nakonec bratři na rozdílných stranách zákona a dojde ke konfrontaci. (MacGuffin)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je o tom ze nejaky kovboj umyva hrnce / i to tam bolo/ alebo ze Lee Van Cleef mal komicky uces. Joseph Kane tu konecne nie je za rutinera ak otomu bolo v 40. rokoch 20. storocia. Temy ako dvaja bratia stoja na opacnych starnach zakona, majitel kasina nema dobru povest su slusnym nametom na western, urcite lepsie ako kradez koni. V 50. rokoch  sa bez debaty tocili najlepsie westerny, tento patri do slusneho nadpriemeru - spolu s maketou, kulisami a dialogmi. Joseph Kane ako reziser to pravdepodobne natocil preto, aby si divaci oddychli trochu od politiky a od  Studenej Vojny a napatia medzi USA - ZSSR. 70 % ()

Cascabel 

všechny recenze uživatele

Slabý béčkový western. A přitom námět dost zajímavý, ale scénárista to zkazil a režisér nezvládl. Jestli někdo chce vidět chladnokrevnho pistolníka, jak umývá nádobí, nebo Lee van Cleefa s komickým účesem a putinovským pohledem, jak dostává nakládačku, tak ať se na tenhle film koukne. ()

Reklama

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Již mnohokrát vytahoval Bill Mayhew (John Payne) svého mladšího bratra Sama (Skip Homeier) z bryndy a dostal jej i z vězení. Přesto se Sam z chyb, které jej i jeho bratra často dostávají do problémů nepoučil. Když se Sam dá dohromady s majitelem kasina Donovanem (Lee J. Cobb), který má špatnou pověst, stojí nakonec bratři na rozdílných stranách zákona a dojde ke konfrontaci... , H.- John Payne (Bill Mayhew); Mona Freeman (Elizabeth Sutton); Lee J. Cobb (Jim Donovan); Ray Middleton (John Sutton); Skip Homeier (Sam Mayhew); Lee Van Cleef (Pecos Larry) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama