Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již mnohokrát vytahoval Bill Mayhew (John Payne) svého mladšího bratra Sama (Skip Homeier) z bryndy a dostal jej i  z vězení. Přesto se Sam z chyb, které jej i jeho bratra často dostávají do problémů nepoučil. Když se Sam dá dohromady s majitelem kasina Donovanem (Lee J. Cobb), který má špatnou pověst, stojí nakonec bratři na rozdílných stranách zákona a dojde ke konfrontaci. (MacGuffin)

(více)

Recenze (3)

Cascabel 

všechny recenze uživatele

Slabý béčkový western. A přitom námět dost zajímavý, ale scénárista to zkazil a režisér nezvládl. Jestli někdo chce vidět chladnokrevnho pistolníka, jak umývá nádobí, nebo Lee van Cleefa s komickým účesem a putinovským pohledem, jak dostává nakládačku, tak ať se na tenhle film koukne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je o tom ze nejaky kovboj umyva hrnce / i to tam bolo/ alebo ze Lee Van Cleef mal komicky uces. Joseph Kane tu konecne nie je za rutinera ak otomu bolo v 40. rokoch 20. storocia. Temy ako dvaja bratia stoja na opacnych starnach zakona, majitel kasina nema dobru povest su slusnym nametom na western, urcite lepsie ako kradez koni. V 50. rokoch  sa bez debaty tocili najlepsie westerny, tento patri do slusneho nadpriemeru - spolu s maketou, kulisami a dialogmi. Joseph Kane ako reziser to pravdepodobne natocil preto, aby si divaci oddychli trochu od politiky a od  Studenej Vojny a napatia medzi USA - ZSSR. 70 % ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Již mnohokrát vytahoval Bill Mayhew (John Payne) svého mladšího bratra Sama (Skip Homeier) z bryndy a dostal jej i z vězení. Přesto se Sam z chyb, které jej i jeho bratra často dostávají do problémů nepoučil. Když se Sam dá dohromady s majitelem kasina Donovanem (Lee J. Cobb), který má špatnou pověst, stojí nakonec bratři na rozdílných stranách zákona a dojde ke konfrontaci... , H.- John Payne (Bill Mayhew); Mona Freeman (Elizabeth Sutton); Lee J. Cobb (Jim Donovan); Ray Middleton (John Sutton); Skip Homeier (Sam Mayhew); Lee Van Cleef (Pecos Larry) ()

Reklama

Reklama