Reklama

Reklama

Moucha v kufru

  • Francie Mandibules (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jean-Gab a Manu, dva prostí přátelé, najdou obří mouchu uvíznutou v kufru auta a rozhodnou se ji vytrénovat, aby si díky ní vydělali. Divoká a surrealistická road-movie od mezinárodně uznávaného režiséra Quentina Dupieux vypráví jedinečný komediální příběh o přátelství, velkých snech a ještě větších katastrofách, které se daly do pohybu po nalezení obrovské mouchy. (Film Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (43)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Až mi v hlavě hučí, jak v komentech bzučí.“ Kdo? Pilní čmeláčci, opisující jeden od druhého. Prý Blbý a blbější? Ale no tak. Jules Winfield by vám to vysvětlil. Lízat námrazu ze železné tyče a masírovat mouše nohy není hra na stejným intelektuálním hřišti. Není to ani stejná liga, je to úplně jinej sport. OKÉNKO ASOCIACÍ: [][] Ukazuje francouzské Les Valseuses a dva jiné váguse k pomilování. Citlivého Pierrota a hrubiánského poživačníka Jean-Clauda a jejich zlodějíčkovskou (a)sociální revoltu proti společenským normám. (Ꞷ) Bezcílné poflakování je svoboda, práce sprosté slovo a krádež jen projev kladného vztahu k cizímu majetku. (Ꞷ) Dvojice nemakačenků vyžírá ledničku zbohatlíkům, kterými z duše pohrdají. (Ꞷ) S plnými břichy pak sní o... zbohatnutí. [][] Já zase sním o 5* pro tuhle okřídlenou satiru, kdyby ji doplnila postelová scéna s kočičkou Adèle Exarchopoulos. Ta byla úplně k sežrání, ať už zádumčivě mlčela, čelila podezření, že jí malé psy, nebo hulákala jak na lesy a probouzela tak mou chlípnou fantazii. Jestlipak tak děsně řve i při sexu? Navrhuji dvě svatby. S mouchou Dominikou poletí k oltáři Jeff Goldblum a Agnès se vdá za strýčka Pepina. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Francúzsky bizár ako vyšitý. Ten nápad s umelou muchou sa len tak často nevidí a aj keď to v podstate bola hovadina ako remeň, svoj účel to asi splní, hlavne pre filmových fajnšmekrov. Mne ten humor veľmi nesedel, aj keď tam bolo pár bizarne úsmevných scén a uvedomil som si, že Adele Exarchopoulos dokáže slušne zahrať vyšinutú ženskú. O to lepšie poznanie. 60 % ()

Reklama

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

I Francouzi se mohou utnout. Příšernost - dva kreténi s obrovskou mouchou potkají dvě divné holky a Adèle Exarchopoulos, která se chová jako retardovaná. Společně s bratrem jedné z nich tráví čas v prázdninovém domě a snaží se schovat tu obrovskou mouchu. To má být vtipné?! Pana Quentina Dupieux si znamenám velkým červeným písmem do kategorie PLUS JAMAIS. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že děj bude tak doslovně korespondovat s názvem, už jen to mě pobavilo. Quentin Dupieux vytvořil další absurdní podívanou, která mi kupodivu docela sedla. I ta ústřední dvojice bejků-nemakačenků, kterou skvěle ztvárnili David Marsais a Grégoire Ludig, mi byla sympatická, natožpak moucha Dominika. Několikrát jsem se fakt s chutí zasmála, třebaže jsem si po celou dobu říkala, jaký chorý mozek tohle mohl vymyslet. (70%) ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Navždy sa zachová v pamäti mucha v kufri... V tejto neľahkej dobe pandémie bolo osviežujúce vidieť film s obrovskou muchou, ktorá nie je hrozbou. Režisér správne pochopil, že na to, aby komédia fungovala, stačí  úprimnosť a kráka stopáž. Bizarnosť na každom milimetri a jedno skvelé vystúpenie Adèle Exarchopoulos, ktorá si tak trochu kradne film.  Už veľmi dlho som sa tak z chuti nezasmial pri filme. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. září do 28. října 2019 v zálivu Saint-Tropez (Le Plan-de-la-Tour, Sainte-Maxime, La Croix-Valmer, Cavalaire-sur-Mer a Rayol-Canadel-sur-Mer). (bianci)

Reklama

Reklama