Reklama

Reklama

Goop Lab s Gwyneth Paltrow

(seriál)
  • USA The Goop Lab (více)
Trailer
USA, 2020, 3 h 19 min (Minutáž: 30–37 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zvídavá Gwyneth Paltrow v čele týmu své značky goop zkoumá psychedelika, práci s energií a další lehce kontroverzní témata ze světa wellness. (Netflix)

Recenze (7)

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, ne. Velká nechutnost a jeden velký podvod. Od jiných podvodů se liší jen tím, že vůdce podvodného kultu je slavná herečka. Obrovské selhání a nezodpovědnost od Netlfixu, že něco takového je ochotný podporovat. Je to plné bludů, zavádějících informací a často i potenciálně škodlivých věcí. Jedná se o jednu velkou reklamu navíc na pofidérní produkt. ()

Freemind odpad!

všechny recenze uživatele

Ono by to bylo legrační, kdyby se nenašlí lidé, kteří těmto blbostem vážně věří. Stupidní a škodlivý pořad, jako by se Netflix (a Paltrowová) snažili dokázat, že pro peníze udělají doslova všechno, etika-neetika. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Noo, tak Gwynetke sa zachcelo meniť svet a zostať pritom cool a in. Snaha pekná, výsledok ale neveľmi presvedčivý... dokumentárne, informačne ani umelecky. Výnimkou je emancipačná časť o ženskej sexualite. ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

Gwyneth Paltrow šíří bludy, dezinformace a bizár všeho druhu! To si žádný rozumný člověk nemůže nechat ujít. Vysílá své mimoně a umpalumpy do světa, aby našli a vyzkoušeli nejpopulárnější pseudovědecké ezorituály. Ti po pár minutách projdou instantnějším sebenalezením než sáčková polívka, a slzy tečou proudem. Vážně - není zde epizody, kde by někdo neronil Niagáry! Ačkoliv jde pro skeptiky o celkem humorný vhled do alternativní medicíny, je smutné si uvědomit, že tomu někdo i reálně věří. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gwyneth Paltrow přináší přehled současných trendů alternativního duchovního rozvoje. Začíná zlehka u psychadelik, jejichž za určitých podmínek pozitivní vliv (nejen) u psychiatrických pacientů patří mezi aktuální hity i mezi odbornou veřejností. První slabší, emocemi nabitý díl ukazuje, že v Goop lab nešíří žádné bludy, ale vychází ze současného vědeckého poznání. Jednotlivé díly se dost liší z hlediska divácké zábavy, ale třeba Wim Hofova metoda ledového dýchání mi vyloženě rozšířila obzory. Tvůrci jdou ještě o kus dál a kromě hmatatelných nebo alespoň měřitelných vlivů jdou daleko za hranu toho, co jsme v rámci běžné produkce navyklí vidět. Celkově sérii hodnotím jako zajímavou příležitost otestovat, co všechno jsem jako divák ochotná přijmout. ()

Reklama

Reklama