Reklama

Reklama

The Deep House

Trailer 2

Obsahy(1)

Ben a jeho přítelkyně Tina milují potápění. Jejich další cíl se ovšem vymyká běžným výpravám: chtějí se ponořit se do hlubin v místech, kde byla před 50 lety při stavbě přehrady evakuována a zatopena vesnice. Tato utajovaná lokalita na jihozápadě Francie je pro rekreaci jinak velmi neuspokojivá. Místní obyvatel však Benovi prozradí, že zná cestu k místu hluboko v lese, které „nemá jméno a není na žádné mapě“ a kde se budou moci potopit a najít dům v neporušeném stavu 50 metrů pod vodou. Ben a Tina mají k dispozici 60 minut kyslíku a čeká je ještě spousta odhalení... (mac000)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Parádička horror ktorý sa nekončí happyendom to už je veľká vzácnosť 😀

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

oLí

asi ho pomýlili komentáre, en dabing tam spomína viac ľudí. ale jak kukám na imdb, tak máš pravdu, má to byť v angličtine.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Extrakritik

Jaká "verze s EN dabingem" ? Děláš machra, ale hajzl máš na chodbě ! V dostupném ripu žádnej dabing ( tedy jiná jazyková verze než ta původní  ) není. Něco se žbleptne francouzsky ( důvod proč hlavní hrdinka vysvětluje domorodcoj ) jinak spolu oba hlavní herci mluví anglicky = původním znění.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

jako horor průměr,ale oceňuju atmosféru,originalitu a podvodní scény byli parádně udělaný

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

jsem rád že film není dostupný s CZ dabingem. To je mor dneska ty kreténi co neumí ani slovo anglicky.

na příspěvěk reagoval Extrakritik

dehtak

dehtak (hodnocení, recenze)

Dal bych vic ale mam alergii na roztrepany kamery. Mrdat s kamerou aby nebylo nic videt. To at se dou vysrat.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Dobrá atmosféra. Ten závěr,no...celkem překvápko :) Ale sere mě,že je dostupná pouze verze s EN dabingem. Ta angličtina je fakt mor v dnešní době.

na příspěvěk reagoval oLí

Rolando69

Rolando69 (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Titulky jsou v angličtině, je to francouzsko-belgický film...takže aplikovaná angličtina je opravdu jednoduchá. Jen jedno slovíčko za celý film jde si musel přeložit a to anglicky plyně nemluvím.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Rolando69

Po tom nadšenom komente od evila si to chcem dneska pozrieť keď večer dôjdem z roboty tak som zvedavý už sa na to teším 😁keby ešte boli aj titulky do večera  nehneval by som sa 

na příspěvěk reagoval Rolando69

Rolando69

Rolando69 (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí mohu za sebe sdělit, že jeden z nejlepších hororových požitků za tento rok a asi nejlepší prozatímní film této režisérské dvojce.

Kamera byla skvěle udělaná jako foundfootage nadšenec mohu říct, že působila dost autenticky a dalo se do situace hezky vžít. Krásné podvodní prostředí. Kratší stopáž vítám, ale dalo by se lépe pracovat s prostředím co nabízí budova, mělo to velký potenciál, čekal jsem třeba jednu nebo dvě další zajímavé místnosti co trochu více poodhalí celí ten příběh a rituály. Určitě i dva špatně zpracované a nepřehledné momenty (viz scéna s řetězy). Samotná pointa filmu se symbolem (viz. pozávěrečná scéna) je nápaditá a aspoň neznalý divák se něco i přiučí :D. Jak to vidíte vy? Předčilo to i vaše očekávání? Co byste vytkli?

na příspěvěk reagoval lukasK1995

Uživatel Rolando69 smazal svůj příspěvek.

gein

gein (hodnocení, recenze)

The.Deep.House 1080p.WEBRip.DD5.1.x264-NOGRP... Je to venku 

Reklama

Reklama