Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

N. Cage nemám rád (a v posledních letech jsem na něho doslova alergickej) a v poslední době narážím na filmy ve kterých hraje víc než bych chtěl. Tady mi ale kupodivu nevadil. Možná i proto, že držel hubu. Samozřejmě, že víc mi byla sympatičtější ta vykulená micina, která s ním nakonec odjela. Všechno celkem pěkně popsal ve svým komentáři kolega EvilPhoEniX a já si část jeho komentáře dovolím použít. " Willy's Wonderland je úlet pro okrajové publikum, ale kdo je otevřen novým možnostem, není konzervativní a uvítá konečně něco nového do žánru, tak může být překvapen". Osobně jsem toho o filmu moc nevěděl. Jen jsem četl zdejší obsah a to , že v tom hraje N. Cage. Což pro mě velkým lákadlem nebylo. O to víc jsem byl ale překvapenej z toho co mi bylo naservírováno. Je to zábavný ale je to JINÝ. Což podle mě asi moc lidí neocení. Proto všem divákům, kteří by uvažovali o případným zkouknutí doporučuju ať se podívají nejdřív na trailer ať vědí do čeho jdou. Film má spoustu plusů. Mezi ně patří celkovej vizuál, Originální killeři, akce, humor, nejsou v něm zbytečný kecy a vše hodně povyšuje hudba. Velkým mínusem je naopak kamera která při akci působí hodně zběsile a nepomáhá tomu ani chaotickej střih. Nečekal jsem, že bych ještě někdy mohl dát filmu ve kterým hraje N. Cage víc jak 3 hvězdy. A světe div se, je to tady. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Čas od času nezaškodí ani takáto blbosť, od začiatku sa Kevin Lewis nesnažil pôsobiť nijako seriózne a celý tento príbeh poňal na spôsob Domu tisícky mŕtvol svojráznym spôsobom ktorý však rozhodne nenadchne každého a ani skalní fanúšikovia hororu z filmu nebudú nadšení. To nám ale Nicolas dopadol, svoju úlohu však zvládol dobre a stálo v ňom niečo je, poteší aj svojská hudba v zábavnom parku, toto by sa však skôr hodilo ako epizóda série Into the Dark než ako samostatný film. ()

Reklama

kombajn odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak blbého jsem nečekal ani po traileru. Zlý po absolutně všech stránkách.  Horor to svým způsobem je, protože diváky nutí koukat na mlčícího Cage jak umývá záchodky a ta naděje, že to za chvíli začne dávat smysl tam někde v mlze je, ale nikdy nedojde naplnění. A tak se na závěr dere jediná smysluplná otázka. PROBOHA PROČ? ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dosť rozporuplný film. Na jednej strane slabučký horor. Ktorý na prveho apríla zabaví. Ale na druhej strane celkom dobrý výkon Nicolasa Cagea. Aj keď je stále slušne povedané v hnoji, čo sa jeho obsadení týka. Tu ale zahral dobre. Ale to nestačí na to aby to zdvihol aspoň do priemeru. Rovnako podľa snímky je aj videohra. Five night and freddy. A presne tak by som ju aj ohodnotil, keď nie ešte menej. 2* ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslel, že to bude lepší než ty poslední dvě Hororové sračky (Color Out of Space & Mandy), ale ono je to furt tak nějak stejně debilní a ani zde to Cage prostě nezachránil - asi to bude tebou kámo. Humor mě úplně minul asi, příběh totálně o hovně - plyšový roboti, fakt bomba, Gore bylo nezajímavé a celkově celý film byl jedna velká nuda. Willy's Wonderland si užijí tak maximálně 15leté děti. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Poté, co postava Nicolase Cage naskládá plechovky do ledničky, jde umýt troubu. Když ji následně otevře, má zalepené zranění na levé tváři (i když k tomuto zranění přijde až později). V dalším záběru při umývání nádobí však na tváři nic nemá. (CjKukis)
  • Nicolas Cage je fanúšikom nemých hororových snímkov a vždy si chcel v takomto "tichom" horore zahrať. (ShortyIC)
  • Vzhled krokodýlí animatroniky byl inspirován sovětským animovaným filmem Krokodil Gena (od r. 1969). (LUKICKK)

Reklama

Reklama