Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (221)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na papieri to muselo vyzerať celkom cool. Potom, ale prišlo prevedenie akého si Kevina Lewisa. A vyzerá to na prd. Cage je jediná ( a zrejme aj tu o to išlo ) postava, na ktorú sa dá pozerať ( hlavne kvôli jeho prednesu postavy ). Ani tie loutky, zámerne priblblo vyzerajúce, nemajú akú takú nadnesenosť. Síce je to abnormalita v dnešnom žánrovom mori, celým svojím bytím, ale svojím očakávaniam nedospela. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dosť rozporuplný film. Na jednej strane slabučký horor. Ktorý na prveho apríla zabaví. Ale na druhej strane celkom dobrý výkon Nicolasa Cagea. Aj keď je stále slušne povedané v hnoji, čo sa jeho obsadení týka. Tu ale zahral dobre. Ale to nestačí na to aby to zdvihol aspoň do priemeru. Rovnako podľa snímky je aj videohra. Five night and freddy. A presne tak by som ju aj ohodnotil, keď nie ešte menej. 2* ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je Nicolas mlčenlivá uklízečka, která s podporou energetických nápojů vysmýčí přes noc zábavní park, nebo „tough hombre“, co stejné místo vyčistí od posedlých animatronických robotů? Kdo ho zná, ví, že zvládne obojí bez ohledu na svou důstojnost.. Mohlo to být něco jako From Dusk Till Dawn, ale to by to muselo přijít s nápady, vtipem a lehkostí. Slepá slepice Cage v posledních letech vyzobe ledasco a občas najde i zrní (Mandy), ale ten pád na dno má konstantní rychlost i směr. Pro něj štěstí v neštěstí, že dopadá na záda Willise, který to dno ryje rypákem.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných tragédů za zenitem patlajících se v odfláknutých sračkách je pro mě Nick v kleci pořád dostatečně zábavnej ochotou udělat si prdel sám ze sebe a nabídnout minimálně divácky netradiční filmy. Tohle není taková haluz jako Mom and Dad, Mandy nebo Barva z vesmíru. Spíš taková jednoduchá pocta levným brakovým béčkům z časů dávno minulých a když na ty pravidla přistoupíte, tak se budete bavit. Je to příjemně retro trikově přijatelný a mě to nijak nepohoršilo. Radši tohle než dalšího Vyliže nebo sumo Seagala.65% ()

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele

Kdyby se jednalo o komedii s tím, že je to parodie, tak to beru. Ale tady se všechno bralo tak vážně! A to bylo možná že všeho nejhorší. Ta hvězdička je za to Cage během filmu neřekne jediné slovo. Stejně jako já na tenhle film. Jenom jedna věc, to mě pobavilo...co následovalo poté, co borec umyl hajzlíky tak, že to tam vypadalo jako po rekonstrukci...scéna otevírání dveří na záchodě. První tři dveře borec rozkopne. Bylo to na efekt, protože kamera byla vevnitř. V posledních je tedy monsterák. Jenže ty otevře. Směrem k sobě. Jak by na něj jinak mohl monsterák vyskočit? :D jistě, panty v tomhle světě fungují tak, jak to potřebuje scenář... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)
  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)
  • Vzhled krokodýlí animatroniky byl inspirován sovětským animovaným filmem Krokodil Gena (od r. 1969). (LUKICKK)

Reklama

Reklama