Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Agent Nicolase Cage oznamuje: Mám pro tebe film. Scénař zní- Nebudeš muset vůbec mluvit, budeš chlastat energy drinky, hrát pinball a trhat páteře a hlavy robotickým loutkám jako Predátor bereš? Im in! Extrémní kontrovérzní úlet pro okrajové publikum, ale kdo je otevřen novým možnostem, není konzervativní a uvítá konečně něco nového do žánru, tak může být překvapen. Film připomíná hru Five nights at freddy's, akorát zde chybí Jump Scares, jinak je to poměrně výživný Splatter, kde stříká černá krev/olej po většinu stopáže. Nicolas Cage se v hororech opravdu našel a věřím, že náběh na novodobého Bruce Cambella má na dosah! Fakt, že nemluví je zajímavý a jeho mimika tváře a pohled je naprosto dostačující. Má to old school vizuál jak z 90. let, animatroniky jsou cool, hudba je tentokrát velkým tahounem, gore super, banda teenagerů v pohodě ( na ty 2 holky se nejde vynadívat) a občas se dalo i zasmát ( Cageův tanec TOP). V zahraničí lítají buď desítkové či jedničkové recenze. Pro někoho odpad, pro někoho zábavný úlet, já si to tentokrát užil. Jen na vlastní nebezpečí. U nás je film zatím nepochopen, v zahraničí převládá spokojenost. Příběh***, Akce***, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba*****, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 7/10. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jakmile se do toho Cage jednou obul, tak jsem tušil že s tou Willyho partičkou je ámen. Nic Cage tyhle role umí jako nikdo druhý. S vážnou tváří dokáže předvést precizní hereckou podívanou i v té největší kravině. Výsledek je v případě Willyho určitě snesitelný. Cage akorát po celý film opravdu nepromluví, akorát jednou něco zamumlá. 40% ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá absurdita, ve které Nicholas Cage nevytírá jen podlahu, ale hlavně divákům vytírá zrak, jak si svou roli v téhle sebeuvědomělé jízdě naprosto užívá a dotahuje tím tento perfektní meme do konce. Zároveň také opovrženě plivu na všechny, co to pozérsky berou vážně a hejtí neduhy, které jsou očividným tvůrčím záměrem a fungují úplně naopak, než jak se zdá. A vám doporučuji si to pustit v co největší partě lidí na co největší možné obrazovce s co největším počtem alkoholu. Já tu možnost měl a nelituji. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage bere svojí práci doopravdy vážně! Od samého začátku tohle celé působí neuvěřitelně béčkově, ale já se tedy bavil. Do detailu promyšlená komedie a skvělá podívaná. Vážně mne dostával náš mlčenlivý, leč drsný ,,ombre", měnící si trička a dodržujíce na minutu přestávkovou dobu. Jistěže, tohle není film pro každého. Já v tom však lepších 50% vidím. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nicolas padá do karierních sraček čím dál hloubějc, ale….nebojí se toho, jde do toho po hlavě a snaží se (na rozdíl od stejného případu jako Willis a spol.) a mě to vlastně baví. Jasně, není to dobrý film ani omylem, ale ta premisa je fakt originální a říkám si, co by s tím za chuťovku provedl nějaký šikovnější a vhodnější tvůrce, třeba takový Robert Rodriguez. Navíc považuju za špatně tvůrčí rozhodnutí od pana režiséra zdejší Cageovu záměrnou mlčenlivost , přišli jsme tak o jeho vtipné hlášky a nenapodobitelnou intonaci, nikdo se tak vtipně neumí verbálně rozčilovat, jako právě Cage. Ale svůj účel to jinak splnilo, Nicolas zase narychlo spíchl nějakou levnou rychlovku, dostal na ruku kešeni a zčásti umořil své staré dluhy a o to přeci jde :o) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Nůž, kterým chce Liv (Emily Tosta) zaútočit na jednoho z robotů a který jí vzápětí vytrhne z ruk postava Nicolase Cage, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. (Untentrauer)
  • Nicolas Cage je fanúšikom nemých hororových snímkov a vždy si chcel v takomto "tichom" horore zahrať. (ShortyIC)

Reklama

Reklama