Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

gjjm 

všechny recenze uživatele

Jak byste odstranili přilepenou čínskou nudli z košile? Odpověď najdete v tomto instruktážním videu. Úchylný, geniálně morbidní černohumorný minifilm, stylizovaný jako instruktážní video nejmenované německé společnosti, zaměstnávající řidiče vysokozdvižného vozíku. S doprovodem neuvěřitelně infantilní hudby si, milé děti, ukážeme, co všechno se při takové směně Forklift Drivera Klause může stát a jak moc to někdy může být brutální podívaná, kolik je při tom rozsekaných těl a nožů v hlavě :) Mimo celkové geniality asi nejlepší voiceover v dějinách filmu :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klaus je pracant to je znát. Hned první den v práci a co se nestane. Naprosto geniální 9ti minutové dílko o tom co se na pracovišti může stát samozřejmě špatného jak jinak. Hlavní role ještěrka, motorová pila a jedna baba, která se jentak mihne a způsobí tu nejlepší scénku celýho filmu. Mimo to hudba je naprosto výborně zasazené a vy se prostě budete muset smát. Ani bych se nedivil, kdyby tohle v centrále Siemensu pouštěli svým zaměstnancům....:)) Němci jsou magoři !!! --- 90 % --- ()

Reklama

Turiec 

všechny recenze uživatele

Hoci film spočiatku (prvé 2 minúty) vyzerá ako suché socialistické výukové video, od scénky s nožíkom odloženým na palete sa to zmení na brutálnu recesistickú paródiu, plnú čierneho humoru nahrubšieho zrna s litrami krvi. Hoci išlo všetkým o život, nedalo sa nesmiať, zvlášť keď je tento filmík podkreslený takým sugestívnym zvukom a suchým komentárom v nemčine. Herci sa museli evidentne pri natáčaní skvele zabávať a ich hrôza v tvárach je úžasná. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak Klausi prvni den v praci a hnedka vymasakrujes pulku skladu? asi nejdrsnejsi a nejulitlejsi kratkometrazni dilko co jsem kdy videl to co se na zacatku rozjizdi jako seriozni skolici material se zvrhne v totalni likvidaci kazdyho kdo ma tu smulu ze se jesterce z bezhlavym ridicem pripletl do cesty kdysi uz jsem to zhlidnul a ted se mi k tomu podarilo uplnou nahodou dostat kazdopadne je to bombice a ukazka toho ze Nemci umi natocit i lepsejsi veci nez je kobra 11 kazdopadne po zhlidnuti tohoto dilka by mne nenapadlo delat si papiry na jestera ani za nic celou atmosferu pak jeste dokresluje ta genialne ulitla hudba jeden z nejvetsich uletu co jsem kdy zkouknul ()

ABLABLABLA

všechny recenze uživatele

Popravdě nemám ani páru, jak tento snímek ohodnotit. Na jednu stranu je to krásná parodie instruktážních videí se samými sympaťáky, celé to skvěle graduje, až to dospěje do nádherného konce - projížďka na vidlicích vstříc západu slunce. Na druhou stranu mi to přišlo neskutečně nechutné a odporné, a to tak že moc, až odpadově, a to mi nedovolilo se ani jednou zasmát - prostě to nešlo, spíše jsem byla znechucena. Takže raději nehodnotím, protože za nápad a provedení bych dala 4*, ale pocitově bych dala odpad! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama