Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ještě stále mám v živé paměti všechny ty instruktážní bezpečnostní filmy, které nám za komára pouštěli ve škole, a když jsem před deseti lety viděl tuto "západo" německou agitku, šel jsem do kolen. Buď jsou instruktážní filmy všude na jedno brdo, nebo to tvůrci naprosto brilantně vystihli a dokonce šli ještě krapet dál. Velmi vtipné, velmi brutální. Velmi brutálně vtipné. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl tohle pravdivé instruktážní video, tak jako správný " ještěrkář ", (pracuji totiž také ve skladu) jsem zajásal a vzpomněl jsem si také na svůj první den v práci, když jsem dostal řidičák, ono to skoro všechno dopadlo tak, jak v tomto videu a nebýt mých dobrých kolegů Raimiho a Headcraba, kteří se mnou pracují a kteří celou událost ututlali, tak bych asi dopadl špatně. Díky kluci, máte to pořád u mě!! Rumy budou co nevidět!! Dlouho jsem radši za ještěrku nesedl, ale zítra mě čeká prezentační jízda po skladu, tak snad vše dopadne dobře...kdyby náhodou něco nevyšlo, tak je tam Raimi s Headcrabem a oni už by něco vymysleli. Tak skladnící, osedlat ještěrky a hurá do práce!!! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale no tak Klausi prvni den v praci a hnedka vymasakrujes pulku skladu? asi nejdrsnejsi a nejulitlejsi kratkometrazni dilko co jsem kdy videl to co se na zacatku rozjizdi jako seriozni skolici material se zvrhne v totalni likvidaci kazdyho kdo ma tu smulu ze se jesterce z bezhlavym ridicem pripletl do cesty kdysi uz jsem to zhlidnul a ted se mi k tomu podarilo uplnou nahodou dostat kazdopadne je to bombice a ukazka toho ze Nemci umi natocit i lepsejsi veci nez je kobra 11 kazdopadne po zhlidnuti tohoto dilka by mne nenapadlo delat si papiry na jestera ani za nic celou atmosferu pak jeste dokresluje ta genialne ulitla hudba jeden z nejvetsich uletu co jsem kdy zkouknul ()

ABLABLABLA

všechny recenze uživatele

Popravdě nemám ani páru, jak tento snímek ohodnotit. Na jednu stranu je to krásná parodie instruktážních videí se samými sympaťáky, celé to skvěle graduje, až to dospěje do nádherného konce - projížďka na vidlicích vstříc západu slunce. Na druhou stranu mi to přišlo neskutečně nechutné a odporné, a to tak že moc, až odpadově, a to mi nedovolilo se ani jednou zasmát - prostě to nešlo, spíše jsem byla znechucena. Takže raději nehodnotím, protože za nápad a provedení bych dala 4*, ale pocitově bych dala odpad! ()

Ivec 

všechny recenze uživatele

Realita:Prebieha štvrtý deň kurzu VZV a všetci účastníci sa tvária ako by už nemohlo nič pozitívne zvrátiť priebeh nudne začatého postupu inštruktora. "Ešte vám pustím jeden film, ale budete musieť čítať"- zahlási inštruktor. "Pre kerého krista pozerať na film s titulkami?"- hovoríme si všetci.Film: Nemecky hovoriaci maník (dôležitý), odovzdá preukaz VZV osobe, ktorá je značne vyškolená, ale "bohužial" je to Klaus. Sranda sa môže začať. Jedna chyba , druhá chyba, tretia chyba.... :)) Ruky vpi.i , nohy v pi.i... hlava tam tiež ... a gore ako vystrihnuté z diel Petra Jacksona(Bad taste,...). Krvi skoro ako naozaj, ale trošku menej. Načo titulky ? Bola to super prdel a ešte som sa pritom "na vlastné oči" presvedčil, čo obnáša nedodržanie predpisov (aspoň tých základných). Ako krátkometrážny film za 5*. A ako inštruktážne video pre ľudí, čo chcú papiere na VZV za 10*.... JE TREBA VEDIEŤ DO ČOHO LEZIEŠ... :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama