foto

Eric Fraser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Zázračný wrestler
2019 Psí domov
Psí poslání 2
2018 Půlnoční láska
2017 Cocaine Godmother (TV film)
2015 The Girl in the Photographs
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Big Driver (TV film)
The Trip to Bountiful (TV film)
Volání divočiny
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Nevinný (TV film)
2010 Pouto mlčení (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
2008 Desátý kruh (TV film)
Kód smrti
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Tlustá jako já (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
2005 Lži mé matky (TV film)
2004 Evel Knievel (TV film)
2003 Beat Cops (TV film)
Profoundly Normal (TV film)
Stopy (TV film)
Vražedný instinkt (TV film)
2002 Kadetka Kelly (TV film)
Pakt (TV film)
Ve jménu Angela
Vánoční návštěvník (TV film)
2001 Rubyina hospoda (TV film)
Výpadek proudu (TV film)
2000 Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
The Last Debate (TV film)
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1998 Vrazi v domě (TV film)
Zvuk strachu (TV film)
1994 Plot mezi světy
Čas pravdy

TV seriály

2017 Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
Sunny Side Down (S04E08)
další epizody (10)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky