foto

Eric Fraser

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Půlnoční láska
2017 Cocaine Godmother (TV film)
2015 The Girl in the Photographs
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Big Driver (TV film)
Trip to Bountiful, The (TV film)
Volání divočiny
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Nevinný (TV film)
2010 Pouto mlčení (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
2008 Desátý kruh (TV film)
Kód smrti
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Tlustá jako já (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
2005 Lži mé matky (TV film)
2004 Evel Knievel (TV film)
2003 Beat Cops (TV film)
Profoundly Normal (TV film)
Stopy (TV film)
Vražedný instinkt (TV film)
2002 Kadetka Kelly (TV film)
Pakt (TV film)
Ve jménu Angela
Vánoční návštěvník (TV film)
2001 Rubyina hospoda (TV film)
Výpadek proudu (TV film)
2000 Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Last Debate, The (TV film)
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1998 Vrazi v domě (TV film)
Zvuk strachu (TV film)
1994 Plot mezi světy
Čas pravdy

TV seriály

2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
2013 Darebák (TV seriál)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace