foto

Paul Lazenby

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Maze Runner: The Death Cure
2017 Altered Carbon
2016 Deadpool
Killer Punjabi
The Assignment
2015 Beyond Redemption
Phantom
Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Kámoš napořád
Toxin
2013 Concrete Blondes
Metallica: Through the Never
Secret Liaison (TV film)
Univerzita pro příšerky
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Poslední oběť (TV film)
Vánoční příběh 2
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
To the Mat (TV film)
Ve jménu krále 2
2010 Dancing Ninja
Icarus
2009 Messages Deleted
Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)
Ruslan
2006 Vražedné vody (TV film)
2004 Někdo to rád blond
Osudový dotek
2002 Bomba v srdci (TV film)
1993 Drei aus der Hafenstraße, Die

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
Star-Crossed (S02E16)
The 100 (TV seriál)
Die All, Die Merrily (S04E10)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Ruby Slippers (S05E18)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Weaponized Soul (S01E07)
Lost & Found (S01E02)
Horizons (S01E01)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Beyond the Mat (S11E15)
Lucifer (TV seriál)
Take Me Back to Hell (S01E13)
Mech-X4 (TV seriál)
Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
No Tomorrow (TV seriál)
No Crying in Baseball (E02)
Shooter (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
The Last Children of Krypton (S02E02)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Escalation (S02E04)
The 100 (TV seriál)
Red Sky at Morning (S03E14)
Join or Die (S03E13)
Travelers (TV seriál)
Kathryn (E10)
Zoo (TV seriál)
The Contingency (S02E11)
2015 Agent X (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Oblast výbuchu (S02E10)
Some Assembly Required (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
We Are Grounders: Part 2 (S01E13)
2013 Arrow (TV seriál)
Nezvaný host (S01E20)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Ztracená dívka (S03E02)
Z druhé strany (S02E11)
King a Maxwellová (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdcová královna (S02E09)
Continuum (TV seriál)
Level Up (TV seriál)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
2009 V (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Hvězdná brána (TV seriál)
Panství (S10E19)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Společný zájem (S03E07)
Krevní pouta (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
2004 Collector, The (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace