Reklama

Reklama

Archiv

Trailer 1

V roce 2038 se odborník na robotiku vyrábí kopii svojí zemřelé manželky i s jejími vzpomínkami. Prototypy, které vytvořil jako první, ale začínají čím dál víc žárlit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Mám rád sci-fi o umělé inteligenci typu A.I.od Spielberga nebo Ex machina apod., ale tohle bylo tak nudné s nezajímavým dějem, že nechápu, jak jsem to mohl vydržet do konce, který mě v poslední minutě hodně nasral. Asi bych to několikrát vypnul, ale držel mě dobře namixovaný zvuk a hudba, kterou jsem si nesmírně užíval. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Vidím, že hodnotenia sa líšia a to razantne, niet sa čo diviť. Tajomno, ktoré nám je pomaaaaaaaly predkladané tajomnom aj zostane. Nevysvetlené výlety AI krabice č.2 k vodopádu a k jazeru. Ženy roboty, ktoré dostanú citový software začnú na seba žiarliť, ale žiadne súboje neuvidíme. Staviteľ robotov, ktorému dochádza čas a firme trpezlivosť si nakoniec vytvorí dokonalú ženu, ktorej chce nahrať hoci sa vzpiera SW svojej mŕtvej priateľky, ....alebo nieje mŕtva? Hviezda za scénu kde si robotka k nemu ľahne do postele, scenériu s vodopádom a záverečnú scénu. ws ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne úplně záživná sci-fi o tom jak si Theo James staví repliku mrtvé manželky chvilku připomíná Black Mirror, chvilku zase Ex-Machinu z wishe a dohromady funguje s bídou na půl plynu. Jestli se něco Rotherymu povedlo, pak je to ne zrovna nejoriginálnější, ale v rámci možností solidně překvapivý závěr...40% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Špičkový inženýr pracuje osamocen v odlehlém výzkumném středisku na již 3. prototypu sofistikovaného robota… zatímco předchozí modely s upřímnou dětskou, resp. dospívající myslí "žárlí". Malé sci-fi nechává technické záležitosti stranou, spíše se zajímá o duševní stav osoby odmítající se smířit se ztrátou blízkého člověka, jenomže tak činí neobjevně (tzn. pomalými panoramatickými záběry plus atmosférickou hudbou) a finálním twistem vše převrací nešikovně, nedomyšleně pro efekt. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

nudilo me to tvle..typek mel pekny roboty no, udelal tri, jednoho uplnyho kokota krabici, druhej uz mel kolecka ale furt zkurvena krabice, treti hot chick ktera ho chce pichat a zkurveny krabice zarlej a ujizdej do more - borec je vyndava a opravuje..nic moc ty vole, jediny co bylo dobry byl twist a konec, nevim jestli to bylo tim ze to byla uplna kokotina a pak to prekvapilo, nebo nvm...2/5 za konec 🥹 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • V jednej z úvodných scén je v pozadí počuť pieseň "St. James Infirmary". Je to pieseň o mužovi, ktorý vidí svoju manželku/priateľku natiahnutú na stole v márnici. (Arsenal83)
  • Film mal mať pôvodne premiéru na South by Southwest v marci 2020, ale kvôli pandémii COVID-19 bol zrušený. Namiesto toho dostal digitálne vydanie s obmedzenými premietaniami v kinách po celých Spojených štátoch 10. júla 2020. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Budapešti (Maďarsko) a v uliciach Chicaga (Illinois, USA). Vonkajšie zábery z vodopádov sú z Månafossen v Nórsku. Natáčalo sa od konca októbra 2018 a skončilo sa vo februári 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama