Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

choze 

všechny recenze uživatele

Vší tou laciností (pár efektních záběrů se najde, ale obraz vypadá televizně, hudba mi tam zoufale neseděla) a neiritujícím zřetelným fandovstvím (nespočet nápadů a fórků a celková poctivost) mi to bylo dost sympatické - měl jsem pocit jako by se amatérský tvůrce konečně zmohl na levný celovečerák, v rámci možností se vyřádil a stvořil solidní žánrové béčko. A dech mu nedošel ani ve finále, kdy v chajdičce v lese obležené vlkodlaky konečně dojdou náboje a jde se hodně nablízko. Jako horor slabé, survival slušný. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem od toho čekal mnohem víc, protože mám rád "The Descent". Začátek filmu je příliš pomalý a závěr naopak hrozně uspěchaný. Po technické stránce film vůbec nefunguje, masky vlkodlaků jsou vyloženě směšné a scénář je horor sám o sobě. Velký problém je zoufalá absence krve, za což může fakt, že 3/4 filmu očekávané vlkodlaky, jakkoli nepovedené, vůbec nevidíme! Dialogy jsou k smíchu, bohužel to tak Neil Marshall nejspíš při psaní scénáře nezamýšlel. Stejný problém tkví i v příšerné režii. Neil Marschal není schopný natočit jediný záběr bez šíleného střihu, který by nekazil dojem z celé scény. Jeho následující filmy jsou naštěstí o třídu lepší. /30%/ ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Dokonalý příklad filmu spadajícího do kategorie "guilty pleasure". Je to neskutečná hloupost, dialogy i většina scén jsou ať už chtěně nebo nechtěně k smíchu, stejně jako triky, ale já se zkrátka bavila. A nebylo to jen díky účasti Kevina McKidda, který si roli drsného vojáka v tomhle vlkodlačím nízkorozpočtovém béčku vyloženě užíval. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nemiluji horrory, ale " darovanému koni se na zuby nekoukej". Jenže já se koukla a smíchy jsem se mohla uválet ! Takovou pitomost jsem opravdu nečekala ! Režisér Neil Marshall musel mít opravdu "pracovní nouzi" ve formě scénářů, protože takovou stupiditu natočit a vrazit do toho peníze, to chce pořádný kus odvahy. Nebudu film hodnotit, tady není ani co. Jestliže mohu něco obdivovat, pak herce SEANA PERTWEEHO, že takovou přiblblou úlohu přijal. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

hvězdičku dávám jenom díky Kevinu McKiddovi a díky taky mnohem horším filmům, co jsem viděla... ze začátku mi připadalo, že by to mohlo být zajímavé, ale postupem času jsem o tuto naději přicházela... možná už to bylo mnou únavou (nejsem si jistá, jestli nebyla způsobena filmem), ale nechápu, že celou dobu nemohli vlkodlaky zabít a najednou na konci to šlo.. asi aby to naše trápení ukončili a mohli jsme jít spát s vědomím, že tenhle film máme za sebou... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahuje potitulkové záběry. (Duoscop)
  • Film měl být původně prvním dílem trilogie. Žádná další pokračování ale nikdy nevznikla. (SONY_)

Reklama

Reklama