Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Diskuze

matynem

matynem (hodnocení, recenze)

splatter, 50/50 na jednu stranu píčovina, na druhou to zase nebylo tak špatné...

tigy1

tigy1 (hodnocení, recenze)

Užasne, geniálny scenár, geniálny, herci, napínavý dej, melodická hudba... Tento film zmenil môj život... Už dávno som nevidel horor pri ktorom by som sa tak bal... Proste Špadojňkl!

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

SPOILER: Už během filmu mě napadlo, že to co vyprávěl vůbec nemusí být pravda a zdejší poněkud zmateně napsaná zajímavost mě v tom jen utvrdila. KONEC SPOILERU BTW shpodoinkel má možná základ ve spaghetti (westernu). Co myslíte vy?

Reklama

Reklama