Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Cimr 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím tvořit opozici k většině hodnotících - z žádného vtipu jsem nespadl ze židle, humorných scén tam bylo pomálu, písně mi nepřišly chytlavé a celé se to podle mě dost nepříjemně vleklo. Největší řežba se odbyde hned na začátku a člověk pak čeká, že si film nastavené tempo udrží a nastane 90minutový masakr jako třeba ve filmech Evil Dead 2 nebo Braindead. Hned s další scénou ale přijde zklidnění a to se změní až v posledních minutách. Kanibal! Muzikál tak názvem, popisem i plakátem klame tělem. Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení? To zní skvěle, ale bohužel brutalita a líbezné songy zabírají tak desetinu stopáže. Zbytek je nepříliš vtipná vata. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No tak tohle pro mě bylo bezvadný překvapení, které jsem po předchozích zkušenostech s Tromou rozhodně nečekal. Sice relativně amatérsky natočené, ale brutálně vtipné od začátku (skoro) až do konce. S klasickou Tromou to příliš společného nemá (neobjevuje se zde příliš nechutností a vulgárností), což je nejspíš důvod, proč se mi to líbilo. Písničky jsou extrémně chytlavé, z několika vtipů (spíš hlášek) jsem málem spadnul ze židle. Měl bych jedinou výtku - mohlo to skončit asi o dvacet minut dřív, protože ten závěr už vůbec nemá šťávu. PS: Co je kua špadojňkl ??? Horror movie of the year ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Špadojňkl! Parker a Stone si vzali příběh Alferda Packera po svém. To znamená pro ně typický absurdní humor, veselý písničky, čínský indiáni a špadojňklování k tomu. A je to fakt dobrý:) Vzhledem k tématu a prostředí mi to malinko připomnělo Ravenous. Ten muzikál berte s rezervou, spíš se mluví a zpívání je tady jako bonus. A vyšlo to sice s nálepkou Troma, ale určitě nečekejte nic ve tromáckém stylu. Snad až na sem tam docela dost povedený gore. Could you tell me what tribe this is? -Mmmm.... We are... indians! ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo vážne hrozné a to myslím vážne- celé to pôsobí lacne (čo asi aj bolo), výprava otrasná a herecké výkony tiež žiadna sláva. Lenže na druhej strane- ani chvíľku som sa nenudil, je to robené so srdcom (asi ako filmy Eda Wooda), piesne sú fajn a navyše, čo je najväčší klad- je to strašná sranda a to nie sranda "je to strašné až sa smejem", ale skutočná sranda- humor s nadsádzkou, ktorý je tak typický pre South Park...sooo let´s build a snowman!!! ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pro fanatického fandu South Parku je tohle velké zklamání. Náznaky klasického humoru Parker/Stone už tu sice najdete, ale to, že je snímek hodně levný a v podstatě i amatérský je z toho cítit na míle daleko. Naštěstí film nebrzdí žádná dlouhá stopáž a tak vše rychle jede ke konci, který je opravdu vrcholem filmu, takže gradace je zde silnou stránkou. Jenže, že bych u toho seděl zařezán v sedačce a královsky se bavil se opravdu říct nedá. Spousty hluchých míst, chuť si zpravím na další dílech South Parku, tam ta levná animace sedí daleko daleko více. Na druhou stranu už vím, že kdykoliv je zlo - let's build a snowman. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)
  • Podle Diana Bachara byl trailer připraven ještě před zahájením natáčení. (StrYke)
  • Oficiálne názvy piesní, ktoré odzneli v tomto filme sú: * Shpadoinkle * That´s All I´m Asking For * When I Was On Top Of You * Trapper Song * This Side Of Me * Let´s Build A Snowman * Hang The Bastard (MM_Ramone)

Reklama

Reklama