Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 6 (2002) (série)


Zachraňte film a Čepičáře (S06E09)

(epizoda)
  • USA Free Hat

Recenze (8)

Mangano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím tady se Spielbergem. S poselstvím této epizody, že by tvůrci neměli sahat na svá vlastní díla a vylepšovat je, tedy vůbec nesouhlasím. Například Lucasem digitálně vylepšené epizody čtyři a šest Hvězdných válek se mi líbí mnohem víc než originální dnes již zastaralé a pro mojí generaci už skoro nekoukatelné verze. Je třeba jít prostě s dobou. A co to je za komunistické manýry, že by umělecká díla nepatřila umělcům ale veřejnosti? To teda ani náhodou. Asi to ale beru moc vážně :D ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlapci zo South Parku tentokrát založia hnutie ktoré bojuje proti tomu aby sa točili "remaky" slávnych filmov ako E.T. mimozemšťan, Zachránte vojaka Ryana a Dobyvatelia stratenej archy a k ich hnutiu sa pridá združenie za vyslobodenie niekoľkonásobného vraha detí...S tými prerábkami filmov to malo celkom šťavu ale iba v úvode, potom opäť bieda. Od momentu keď zo seriálu vypadol Kenny je to čoraz slabšie, Butters ho ešte ako tak dokázal zastúpiť ale s Tweekom to je podstatne horšie. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- E.C.: On zabil 23 batolat v sebeobraně? - Skeeter: Byl napaden zlým gangem batolat ve West Town Park. Tolik dětí najednou je jako hejno piraní. - Demonstrant: Tři svědci vypověděli, že kdyby je nezabil, tak by zabili jeho. ()

Reklama

Reklama