Reklama

Reklama

Transformers: Války o Cybertron

(seriál)
  • USA Transformers: War for Cybertron
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Recenze uživatele Aurus k tomuto seriálu (4)

Transformers: Války o Cybertron (2020) 

8/10. Za mě jde o výborný Transformers animovaný seriál který se povedl a všem kdo neviděl doporučuji. První série byla nejlepší, druhá slabší q třetí nejslabší ale stále jde o výbornou zábavu. Doporučuji. ()

Kapitola 1: Obležení (2020) (S01) 

8,5/10. První série je za mě výborná a povedená. První epizody byly výborné a poslední dvě byly skvělé. Příběh je perfektní, postavy jsou sympatické, hudba je výborná, akce tu je perfektní, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera seriálu je super. Jsem zvědav na druhou sérii. ()

Východ Země (2020) (S02) 

8/10. Za mě povedená série ale první byla lepší ale zas tahle taky není špatná. Příběh je dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, akce tu je výborná, animace je perfektní, lokace jsou zajímavé a kamera seriálu je výborná. Jsem zvědav na poslední sérii ()

Království (2021) (S03) 

7,5/10. Za mě nejslabší série tohoto seriálu. Nové postavy nebyli nic moc ale poslední tři epizody a to finále to zachránilo. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, akce tu je výborná, animace je perfektní, lokace jsou zajímavé a kamera seriálu je výborná. ()

Reklama

Reklama