foto

Iššin Čiba

  • nar. 26.6.1968 (49 let)
    Kesennuma, prefektura Mijagi, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The King of Iron Fist Tournament
2012 Meitantei Conan: Džúičininme no Striker
Meitantei Conan: Excalibur no kiseki
2011 Meitantei Conan: Činmoku no Quarter
Tekken: Blood Vengeance
2010 Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2009 Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
2008 Meitantei Conan: Senricu no Full Score
2006 Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2005 Hurdle
Meitantei Conan: Suihei sendžó no Strategy
2004 Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
Takigakure no shitō ore ga eiyū dattebayo!
2003 .hack//GIFT
.hack//Unison
Meitantei Conan: Conan to Heidži to kieta šónen
2001 Fušigi júgi: Eikóden
Kovboj Bebop: Lovec odměn
Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
2000 Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansacuša
1999 Aojama Góšó tanpenšú 2
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 Jikembo of Young Kindaichi, The
Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
Slayers Gorgeous
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
1997 Detatoko Princess
Slayers Great
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film)
1996 City Hunter: Tajná služba (TV film)
Hóma Hunter Lime
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
Kindaiči šónen no džikenbo
Slayers Return
Šin Kimagure Orange Road: Sošite, ano nacu no hadžimari
1995 Šin kaitei gunkan
1994 Jamato 2520
Minerva no kenši
1993 Big Wars: Kami utsu akaki kouya ni
Boku no čikjú o mamotte
Casshan
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
Karasu tengu Kabuto: Ógon no me no kemono
Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
1988 Guy
1986 Sókihei MD Geist

TV seriály

2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Luck and Logic (TV seriál)
2015 Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Gintama° (TV seriál)
Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
2014 Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Mekakucity Actors (TV seriál)
No-Rin (TV seriál)
2013 Beast Saga (TV seriál)
Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
2012 Fate/Zero (TV seriál)
Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone (TV seriál)
2011 Sket Dance (TV seriál)
2010 Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Kamen Rider Decade (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
2008 Džundžó Romantica (TV seriál)
Džundžó Romantica 2 (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 GR -Giant Robo- (TV seriál)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Digimon Savers (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Ragnarok the Animation (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
2003 .hack//Tasogare no udewa densecu (TV seriál)
Avenger (TV seriál)
Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
R.O.D - the TV (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Chobits (TV seriál)
Kidō senshi Gundam SEED (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Hoši no Kirby (TV seriál)
Sabaku no kaizoku! Captain Kuppa (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
Seikai no senki II (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
Seikai no senki (TV seriál)
1999 Cyborg Kuro-čan (TV seriál)
GTO (TV seriál)
Hvězdný erb (TV seriál)
Kačó ódži: Hard Rock Save the Space (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
1998 Bannó bunka nekomusume DASH! (TV seriál)
Brain Powerd (TV seriál)
Gasaraki (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Ganbare Goemon (TV seriál)
Ninpen Manmaru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
H2 (TV seriál)
Kaitó Saint Tail (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth 2 (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
1993 Aoki densecu Shoot! (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
1990 Karasu tengu Kabuto (TV seriál)
Peach Command šin Momotaró densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace