foto

Sam Vincent

  • nar. 5.10.1971 (49 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Torn: Dark Bullets
2019 My Little Pony: Equestria Girls - O prázninách to rozbalíme (TV film)
Narušitel
2018 My Little Pony Equestria Girls: Přátelství na horské dráze (TV film)
2017 Barbie: Ve světě her
Enchantimals - Nový domov (TV film)
Last Night in Suburbia
My Little Pony Film
2016 Max Steel: Team Turbo - Fusion Tek
Slugterra: Do stínadel
2015 Bob a Santovy sáně (TV film)
Slugterra: Eastern Caverns
2014 Slugterra: Démon z neznáma (TV film)
Slugterra: Návrat elementů
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Souboj Skywalkerů - Vader vítězí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Útěk z chrámu Jediů (TV film)
Tom a Jerry: Myší starosti
2013 Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon (TV film)
Wolverine: Origin
2010 Bratz: Pampered Petz
Care Bears to the Rescue
Care Bears: The Giving Festival Movie
Hulk na neznámé planetě
2009 Ed, Edd n Eddy's Big Picture Show (TV film)
2008 Přednosti života (TV film)
2007 Bratz 3: Superhrdinky
Condor, The
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Inspektor Gadget, případ létajícího draka
My Scene - Hvězdy Hollywoodu
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
2003 Baby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure
Go-Bots
2002 Blue Boy and Girl in Pink
Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever (TV film)
2001 Frank Was a Monster Who Wanted to Dance
Svatební šaty (TV film)
2000 Casper a strašidelné Vánoce
G-Saviour (TV film)
1996 Kidz in the Wood (TV film)
1993 Donato a dcera (TV film)
1992 Den'ei šódžo: Video girl AI
Slepcova lest (TV film)

TV seriály

2020 Hatchimals: Adventures in Hatchtopia (TV seriál)
2019 Ninjago (TV seriál)
Dračí princ (TV seriál)
Sol Regem (S03E01)
Cesta lodi Ruthless (S02E04)
2018 Dračí princ (TV seriál)
Dýka a vlk (S01E07)
iZombie (TV seriál)
Don't Hate the Player, Hate the Brain (S04E07)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Burnt Food (S01E01)
Marvel Super Hero Adventures (TV seriál)
We're Lalaloopsy (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Conspiracy Weary (S03E11)
Batesův motel (TV seriál)
Temný ráj (S05E01)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
Elk (S04E06)
2016 Kong: King of the Apes (TV seriál)
2015 Mack & Moxy (TV seriál)
Nina's World (TV seriál)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
Krize na Coruscantu (E02)
Odlet z Endoru (E01)
2014 Eternals (TV seriál)
Ohrožené druhy (TV seriál)
2013 Max Steel (TV seriál)
PAC-MAN a strašidelná dobrodružství (TV seriál)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
SheZow (TV seriál)
Slugterra (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
2011 Superbook (TV seriál)
Voltron Force (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Marionetta (S03E09)
2009 Cosmic Quantum Ray (TV seriál)
2008 Monster Buster Club (TV seriál)
2007 Storm Hawks (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Nový svět (E37)
1.28 (E36)
Zloba (E35)
další epizody (9)
2006 Class of the Titans (TV seriál)
Ergo Proxy (TV seriál)
Fantastic Four (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
Příběhy Toma a Jerryho (TV seriál)
2005 Alien Racers (TV seriál)
Coconut Fred's Fruit Salad Island! (TV seriál)
Superpes Krypto (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Transformers Cybertron (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
Trollz (TV seriál)
2004 Dragon Booster (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
2003 Martin Mystery (TV seriál)
Sabrina's Secret Life (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál)
Zoids Fuzors (TV seriál)
2002 Baby Looney Tunes (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
2001 Hikaru no go (TV seriál)
Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Statečný rytíř Milo (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Ed, Edd n' Eddy (TV seriál)
Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
Sonic Underground (TV seriál)
Spiderman bez hranic (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Monkey Magic (TV seriál)
Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Extreme Dinosaurs (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Gehenna (S01E02)
Saber Marionette J (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Deprogramátoři (S02E16)
Krátká cesta v čase (S02E01)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
New Adventures of Madeline, The (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1993 Bots Master, The (TV seriál)
Double Dragon (TV seriál)
Hurricanes (TV seriál)
Madison (TV seriál)
Ranma ½ OAV (TV seriál)
1991 Bucky O'Hare and the Toad Wars (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
School's Out (S02E22)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Stretch the Rainbow (S02E07)
Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky