Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Zoe Walkerová hodí za hlavu poklidný život a vydá se na Ibizu, aby zjistila víc o bratrově zmizení. Její pátrání ale brzy nabere nebezpečný a smyslný směr. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když si to pustíte v sobotu, kdy jste v pátek v noci vypili devět piv, pět panáků slivovice, čtyři brandy a od rána jste v pasti, protože spát se vám nechce, ale žít taky zrovna moc ne, jsou White Lines oddechovou střízlivěcí pohodou, u který si až pozdě večer uvědomíte, že to není nic víc, než dobře natočená telenovela. No a v neděli, pokud si na to vůbec vzpomenete, se sami sebe budete ptát: "Proč?" ()

Melodrama 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, natáčený v Ibiza town. Začátek se rozjíždí celkem pomalu, díky hlavní postavě Lauře Haddock. Přišla mi taková divná, nemastná neslaná. V posledním díle je odhalen vrah, kterého jsem sice neuhodla, ale motiv ja jasný. Je to seriál trochu drama, trochu mysterie a hlavně taky trochu psychologický, což někomu může vadit. Pro mě nejlepší postava, Boxer (portugalský herec Nuno Lopez, je i DJ a tetování má nakreslené:-), výborně zahraná a jeho obrovské charizma mě uhranulo i přes relativně malou obrazovku 80cm :-) Na seriál se stojí podívat už jenom kvůli Boxerovi. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi dobře sedlo i když jsem se dívala střízlivá a navíc jsem byla postižena virózou. Naprosto mě to uhranulo možná i tím, že ze zimy a tmy mám deprese a tady je pořááád slunce a mořeee. Navíc je tu pár, troufám si říct kultovních scén, s různými lajnami třeba na" hřiště" :-)))) Ono to vůbec není komedie, ale je to ze života a ten je bohudík nebo žel vtipný, krutý, samolibý, sexy, hnusný, depresívní , bohatý, vražedný nebo toužící po normálním, obyčejném životě. A když už si to konečně jeden uvědomí, tak většinou bývá pozdě, stejně jako v reálu. Minulost tě vždycky dostihne a nic se nedá obejít. Nejvíc pro mě bylo zjištění kdo je WHO a to je po tom jednomu fuckt špatně. Člověk má žít svůj život tak jak ho cítí a právě teď, protože jinak bude vždycky jenom hledat své Šangri-la, které nikdy nenajde. A vo tom to celý je...Za mě plná palba 100% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu byl takový jednoduchý a nezáživný, ale postupem dílů se z toho stala závislost, Boxer největší borec z největším srdcem, Axel šílený blázen a král hudby a celkové všichni herci velmi příjemní. Příběh se pomalu rozjíždí ale je parádní a už teď se těším až se na Ibizu vrátíme z novu, hodně věcí ještě čeká na vysvětlení, skvělá párty, plná zvratů a pravdy. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Zoufalá snaha o prosluněnou britskou gangsterku, kde hranatý kluci mrkaj na kulatý zadky, a legračně si přitom hrajou na kovboje. Katastrofální Pinův scénář tu navíc úplně zabíjí jinak fajnovou Lauru Haddock. Kór ty pasáže, ve kterých se snaží s wannabe nadhledem promlouvat k divákům, jsou fakt horko těžko pochopitelná křeč. Tři epizody. Víc ne. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama