Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu více pohodovější pojetí. Ale i tak jde o solidní žánrovku, která plyne přirozeně a velmi dobře pracuje s romantickou linkou a charaktery. Velké plus, že LGBT prvek je zde spíše v pozadí a neslouží jako hlavní bod snímku. Film se i dobře vyhýbá otřepaným klišé. Jen tomu zkrátka chybí trochu větší švih a intenzivnější zakončení. 6/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská romantika pojatá v indie štýle. Takže sa tu nedočkáme bláznivých vtipov. Tempo je pomalé, dej sa odohráva na zapadákove a postavy sa neobliekajú jak z katalógu. Čakal som, že to pôjde viac do hĺbky u postáv, ale hlavná hrdinka je dosť uzavretá a celý čas má prakticky jeden výraz. Našťastie herečka je sympatická. Podobne sú na tom aj zvyšné dve hlavné postavy, ktoré fungujú najmä vďaka ich predstaviteľom. Výsledkom je trochu netradičná romantika na jedno pozretie. P.S: Collin Chou tu hrá otca hlavnej hrdinky a nikoho nezmláti, hehe. Ale drží basu s ostatnými a veľa toho nenakecá. 5/10. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanda romantických komedií, protože většina jede podle několika málo zajetých vzorů. Tohle naštěstí není ten případ, a nejen proto bych film zařadil do kategorie drama s prvky komedie a romantického filmu. Trochu jako 500 dní se Summer nebo Má mě rád, nemá mě rád s méně hvězdným obsazením (nikoliv však na škodu) a větším odklonem od romantických komedii. Tento nápaditý a milý snímek o neobvyklém "milostném" trojúhelníku balancujícím mezi přátelstvím a láskou hodnotím 80% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Holka píše spolužákům úkoly jednou za ní dojde jeden kluk, že chce, aby napsala za něho milostný dopis jedné holce, která už má, ale jiného kluka. Optimálně je to i na 80 procent, ale scéna v kostele je trapná (vzpomněl jsem si na Zamilovaného Profesora tuším 2) celá romantika vyjde do prázdna a ten kluk je ve vztahu k té co má rád úplně marný (chápu, že to byl účel, ale přesto tam mohla být větší chemie než jen to, že si dají jedenkrát pusu). Navíc Aster to úplně zničilo život jelikož holka, kterou asi milovala odjela kamsi do prdele a kluk, který miloval ji zůstal pouze kamarádem nejspíše. 60 procent ty odpady taky nechápu neříkám, že je to něco světoborného na co si za týden vzpomenu, ale odpad si to nezaslouží. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Od Netflix je to pre mňa v podstate pozitívne sklamanie. Je daná mladá veľká slečna, ktorá je uzatvorená a pre peniaze si píše domáce úkoly ostatným (najviac ma v tom prekvapil podpora zo strany učiteľky literatúry). Všetko sa zmení po tom, ako ju mladý chalan poprosí, aby pomohol napísať milostný list pre dievča. Postupom času sa však ocitne v „milostnom trojuholníku“. Spôsob, akým na to išla A. Wu, nie je zlý. Príbeh je postupne vybudovaný, ale bez očakávaného emocionálneho vybuchnutia. To, čo vidíme, je spíš taký klasický postup bez väčšej sily. Trojicu L. Lewis / A. Lemire / Daniel Diemer však musím pochváliť, pretože v rámci možností podali sympatický výkon. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama