Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za tu zábavu: jaké je číslo na 911? :) Neuveřitelně a dobře vybraný tým zdegenerovaných "hezkých" lidí ;) Já na to koukal vlastně hlavně ze zvědavosti (cywe to není blbej námět, říkám si) a trošku mě (i když jsem celou dobu věděl, že koukám na sračku) mrzelo, že si tvůrci nedali větší práci se zpětnou vazbou směrem k soutěžícím a p.o.l.o.p.a.t.i.c.k.y. jim vysvětlit, jak to vlastně v oblasti emocí tak nějak funguje. Mám trochu pocit, že se to štábu během natáčení vymklo a soutěžící byli téměř bez posunu, naštěstí většina cukroušů pochopila, že to jde zahrát s použitím účelovosti, takže to tvůrci museli uhrát na plichtu s debilním happy-endem. Odvysílat se to už ale muselo: pošli polonahé, dobře se opalující, anglicko mluvící bytosti na měsíc do luxusu a pak to dej do šuplíku, to nejde...no a pak vznikne tadle ztráta času #homeofficenightime...btw jestli takovejdlech lidí bude do budoucna většina, lidstvo skončí, zaručeně ;) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno dle 1. série. Geniální skoro až bezchybná záležitost. Nenávidím a opovrhuji "seriózním" Love Islandem, ale Too Hot to Handle na to jde úplně jinak. Tvůrci si absolutně uvědomují demenci všech zúčastněných a krásně si s tím hrají po celou dobu. Produkčně asi nejvtipnější "reality show" co jsem kdy viděl a všech 8 dílů jsem sjel za jeden víkend a až na vážněji pojatý konec jsem se královsky bavil. Ciferník hodin začíná jedničkou nebo dvanáctkou? ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Úvod do antropologie. Je to tak blbé až je to směšné. Je mi jich upřímně líto. První tři díly jsem sledoval pod vlivem alkoholu, a hodně jsem se bavil. Zbyle díly jsem sledoval střízliví, a už to taková sranda nebyla. Neříkám, že to nemá své momenty, některé věci se opravdu povedly. Nicméně, účastníci této reality show mě dokázali, že v dnešní době je důležitější jak vypadáte, než co máte v hlavě. Lidská blbost v tomto seriálu neznala mezí. A proto to taky byla taková zábava. 7/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejlepší reality Show s perfektním nápadem. Doslova ráj na zemi s nádhernou vilou a pláží, kde tvůrci nasází nejatraktivnější lidi světa s jedním pravidlem žádný sex. Pro některé začíná regulérní měsíční horor, s kterým se vypořádat nebude jednoduché. Postavy jsou sympatické, každá má něco do sebe ( Chloe a Francesca jsou miláčci), hlášky baví a na ženy se opravdu skvěle kouká. 8 Hodinová vzrušující jízda, která mi změnila pohled na svět a postavy mi opravdu stihly přirůst k srdci. Příběh***, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 8/10. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vymazání mozku k obědu. Jako většina reality show je to návykové, pokud přijmete hru a bavíte se (v dobrém i špatném) na těch situacích a intelektu postav. Jak je to na pozadí a scénář se snaží "krasavce a krasavice" prodat, si asi každý dokážeme rychle domyslet. Guilty Pleasure je to však jasná a to nejen proto, že je na co se dívat (a někdy ideálně s vypnutým zvukem!). S1 Tým Francesca. S2 Prozření pánů. ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)
  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)

Reklama

Reklama