Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manfredo (Thomas Milian) se jednoho dne probere z opice a zjistí, ke svému překvapení, že se v opilosti oženil s Toninou (Maria Grazia Buccella), krásnou dcerou bohatého bankéře. Novomanželka má ale pro něho několik překvapení: zásadně mluví pravdu, žije v souladu s přírodou a doma chodí nahá. Film je dobovou satirou na rozpor mezi přirozeným způsobem života a současnou buržoazní sociální kulturou. (Peabody)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dobova talianska komedia, ktora ma  ale nieco do seba - nahu ustrednu herecku. Milian si to dobre uzival, videl som aj PlynovehoMuza  : 56 % ()

curil 

všechny recenze uživatele

Klasická italská akademie z konce šedesátých let, která se točí okolo nečekaného sňatku a nezvyklých vlastností novomanželky. Jedna z jejích neřestí je, že chodí doma nahá, což ve filmu nádherná Maria Grazia Buccela šikovně maskuje různými péřovými boa, ručníky atd., což je veliká škoda, protože herečka patřila ve své době k nejhezčím. Z mužů je vynikající Vittorio Gassman v roli bytového zloděje, který se dobrou polovinu příběhu snaží dostat do bytu prezidenta banky. ()

Reklama

Reklama