Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další ze záležitostí, která se zabývá tím, že zahrávat si s mocnostmi pekelnými se nevyplácí. V tomto případě se postarší pár snaží přivést zpět svého vnuka a dostat jeho ducha do nenarozeného dítěte unesené ženy. Jenže k vnoučkovi se cestou z druhé strany připojí parta bubáků, kteří se manželům začnou vzápětí potulovat po baráku. Malý horor, který si vystačí s minimem triků a přesto dokáže být dostatečně strašidelný. Dyck sází na atmosféru, která by sice mohla být trochu temnější, ale i tak působí dostatečně, samotná zjevení jsou solidní a v některých případech i efektní, takže zubní niť teď nechci nějakou chvilku vidět a vedle výborně hrajících veteránů Sheily McCarthy a Juliana Richingse zaujme neokoukaná Konstantina Mantelos. Mouchy se tu samozřejmě najdou, ale nejsou nijak zvlášť viditelné. Slušná práce. 75% ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to dobrý. Povedenej malej film, kterej funguje jak má a nemá hluchý místa. Ale... Můžu ho mít rád? Nejspíš ne. Bohužel se jede mód, kterej vyžral mozek většině současných západních (nejen) tvůrců. A tím je (pro levičáky) zásadní téma současnosti: klasický rodinný model je toxický, nefunkční a přináší jen zmar. Největším neštěstím a zlem pak jsou pro děti jejich rodiče. A tak opět můžeme sledovat na chlup stejnej scénář jako u Color Out of Space, a to pozvolný rozklad (zbytků) rodiny. Opět jsou všechny (bělošské) mužské postavy vykresleny v negativním světle, buď jako slaboši, podivíni nebo hajzlové. Taky tu máme jednu symbolickou (ale absolutní) černošskou oběť (jo, tu s igelťákem přes hlavu). Opět tady je jedinou racionální a kladnou postavou, která chce do chaosu zavést pořádek, černošská postava (jediná to naděje zdegenerovaných bělochů), a opět neuspěje (bílým není pomoci). A opět vše končí absolutním zmarem. Je to furt dokola, ať už koukáte na věci od Mikea Flanagana, nebo prostě můžete naslepo hodit vidlema, a na druhým konci bude stejnej umrčenej marast. Moc se těším, až tahle generace politicky korektních cuckoldů odejde, a nastoupí nějaký obrozenecký hnutí. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Justin G. Dyck" točí jednu TV, romantickú či vianočnú kokotinu za druhou, a potom vyrukuje s takouto za 5 korún spáchanou, veľmi vydarenou podivnosťou s diabolským nádychom. Toto som si mal nechať na záver (hororového) dňa do Márie tam. Mohol to byť vrchol, lebo dnes ma už zrejme nič (z plánovaného) neprekvapí .. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Starší manželský pár sa nevie vyrovnať so stratou svojho syna a tak unesú tehotnú Shannon, ktorá čoskoro pochopí že Henry a Audrey rozhodne nemajú s dieťaťom ktoré čaká dobré úmysly...vydarený úvod s pomerne dobre rozbehnutou atmosférou na kratšiu chvíľu prešľapuje na mieste aby nakoniec ponúkol záver ktorý pravdepodobne nesadne každému. Rosemary má dieťatko to rozhodne nie je točia sa však aj podstatne slabšie horory. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Spolehlivě jeden z nejlepších hororů roku 2020. Do top 5 určitě. Vtáhne to, je to dobře poutavě i esteticky natočený, výborný výběr herců, chvílemi až komediální situace, ale ve své podstatě hodně temný, škaredý a strašidelný snímek, u kterého jsem si říkal ( chvíle pro Váš smích ) že to je něco jako Vymítač ďábla pro 21. století. Strašidelné a hororvé nápady střídají ty odlehčující a je to škoda ? celkově to ale pohromadě drží a je to solidní horor, to bez debat. 8/10 a stále nevím, zda to tvůrci schválně (a proč) odlehčovali, protože to chvílema bylo fakt kurevsky strašidelný. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama