foto

Lanette Ware

  • nar. 28.12.1968 (51 let)
    Manhattan, City of New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anything for Jackson (TV film)
Girl
Love by Accident (TV film)
2019 Love Alaska (TV film)
Twinkle all the Way (TV film)
Two Turtle Doves (TV film)
2018 Christmas With A Prince (TV film)
2017 Black Cop
2016 Pregnant at 17 (TV film)
2015 Across the Line
2012 Mateřský instinkt (TV film)
The Christmas Consultant (TV film)
2011 17th Precinct (TV film)
Donovan's Echo
Falešné přátelství (TV film)
2007 Holka z předměstí
Hudbu složil, slova napsal
2005 Heart of the Beholder
Neviditelné děti
2004 Surge of Power
2003 Easy
Marci X
2002 Česká spojka
2001 Tak nevyhrožuj
2000 Drsnej Shaft

TV seriály

2020 The Wedding Planners (TV seriál)
The Perfect Wedding (E07)
A June Wedding (E06)
Sweet Home Wedding (E05)
další epizody (7)
2018 Soukromé očko (TV seriál)
Hory mají oči (S02E15)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Hail Mary (S01E06)
Mattie G. (S01E04)
Off Side (S01E03)
Pure (TV seriál)
Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Léčivé ruce (S01E04)
Patriot (TV seriál)
Hello, Is Charlie There? (S01E07)
2016 Four in the Morning (TV seriál)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)
Dívka odjinud (TV seriál)
Family Portrait (S05E13)
2014 Working the Engels (TV seriál)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Rocket Man (S01E07)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Muž, který věděl příliš mnoho (S06E22)
Jiná realita (S06E15)
2007 Žralok (TV seriál)
Backfire (S01E17)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nepokoušej štěstí (S06E16)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Slabina (S06E01)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Spolek (S04E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
The Relay (S03E04)
2000 Beat, The (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disrobed (S01E13)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky