Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez hraje samu sebe. Zpívá jako o život, vytváří reklamu na sociální sítě, všichni ji plácají po ramenou, průběžně odhání nápadníky, cvičí jógu, a jakmile se někdo divá, tak špulí zadek v legínách. Námět nemohl být jednodušší, ale je to docela hlína. Propojení dvou rozdílných světů přináší vždy komické situace. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení romatická komedie s Jennifer Lopez a Owenem Wilsonem je v roce 2022 hodně vražedná až odpuzující kombinace, ale "Vem si mě" až překvapivě dobře funguje. Je nutné se oprostit od absurdní zápletky a nereálnému chování postav, důležité je že film neuráží, postavy jsou sympatické a po všech směrech je to neškodné. Dvě hodiny jsou možná moc a chyběl mi klasický humor Owena Wilsona, který by vše mohl posunout výš, ale vzhledem k tomu co jsem čekal, jsem mile překvapen. Kdyby takhle fungovali české komedie, nezlobil bych se. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Ono by to vlastně nebylo tak špatné. Líbí se mi, že hlavní hrdinové nejsou mlaďoši a ani nemají být, že mají své chyby. A vlastně byli oba moc sympatičtí. Ale děsně mi lezla na nervy ta hromada klišoidních kýčovitých scén a vlastně všechna ta taneční a pěvecká čísla. Kdyby to bylo víc drama, asi bych to ocenila víc. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby ústřední dvojici hráli o něco mladší herci, mohlo to dopadnout lépe a uvěřitelně. Jak to celé asi dopadne tušíte už od začátku, film jede v klasické šabloně (seznámení, oťukávání, zamilování, malinké neshody, usmíření), chování postav místy nelogické (táta malé dcery si jen tak na koncertu vezme zpěvačku - ha ha). Celkově se jedná romantický film (komedie moc ne) na jedno deštivé odpoledne, ale jinak spíše podprůměrné dílko. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niečo na štýl Nothing Hill, ale v takom modernejšom a temperamentnejšom šate. Sklamaná Kat sa v afekte úplne náhodou ulakomí na úplne obyčajného muža Charlieho, a od tohto sa následne odvíja celý príbeh. Základ príbehu nie je nijako obzvlášť prevratný, a tak aj celý film pôsobí viacmenej rozprávkovým dojmom. Nebolo to zlé, ale bola to skôr taká bežná oddychovka s romantickou zápletkou a s množstvom klišé a schématizmu. Priznávam, že postavy ma až tak nebavili (ani som s nimi nesympatizoval), a taktiež dialógy boli také akési priemerné. Ale aspoň tie 2* si to zaslúži. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Ve třídě na otázku: „Jaké je naše číslo?“ třída odříká pí jako „3,14159265839“. Pí na 11 číslic je ve skutečnosti „3,14159265359“. (BMW12)
  • Film měl mít premiéru v únoru 2021, ale byl odložen kvůli pandemii covid-19. (BMW12)

Reklama

Reklama