foto

John Bradley

  • nar. 1988
    Wythenshawe, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John Bradley-West, známy ako John Bradley, je anglický herec, narodený vo Wythenshawe, v septembri 1988. Vyštudoval Manchesterskú metropolitnú univerzitu, kde získal herecký diplom. V seriáli Game of Thrones hrá Samwella Tarlyho. Správa bola zverejnená na webových stránkach univerzity dňa 6. júla 2010. Spočiatku sa objavil ako hosťujúca hviezda v prvej sérii a v druhej sérii sa pripojil k obsadeniu hercov v hlavnej úlohe.

Lenka "nemesis333" P.

Herecká filmografie

Filmy

2018 New Amsterdam
2017 American Satan
Patient Zero
2016 Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
Roger
2015 Traders

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
další epizody (4)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Krev mé krve (S06E06)
Křivopřísežník (S06E03)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (9)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (7)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (8)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Duch Harrenhalu (S02E05)
další epizody (6)
2011 Borgia (TV seriál)
Prelude to An Apocalypse (S01E08)
Moudro Ducha svatého (S01E04)
Slavnostní přísaha (S01E03)
další epizody (5)
Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (5)
2008 Merlin (TV seriál)

TV pořady

2015 Bring the Noise (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace