foto

John Bradley

  • nar. 1988
    Wythenshawe, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John Bradley-West, známy ako John Bradley, je anglický herec, narodený vo Wythenshawe, v septembri 1988. Vyštudoval Manchesterskú metropolitnú univerzitu, kde získal herecký diplom. V seriáli Game of Thrones hrá Samwella Tarlyho. Správa bola zverejnená na webových stránkach univerzity dňa 6. júla 2010. Spočiatku sa objavil ako hosťujúca hviezda v prvej sérii a v druhej sérii sa pripojil k obsadeniu hercov v hlavnej úlohe.

Lenka "nemesis333" P.

Herecká filmografie

Filmy

2018 New Amsterdam
Patient Zero
2017 American Satan
2016 Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
Roger
2015 Traders

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
další epizody (4)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Krev mé krve (S06E06)
Křivopřísežník (S06E03)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (9)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (7)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (8)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Duch Harrenhalu (S02E05)
další epizody (6)
2011 Borgia (TV seriál)
Předehra k apokalypse (S01E08)
Moudro Ducha svatého (S01E04)
Slavnostní přísaha (S01E03)
další epizody (5)
Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (5)
2008 Merlin (TV seriál)

Dokumentární

2015 Coldplay's Game of Thrones: The Musical

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Bring the Noise (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace