Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Perfektný psychopat, navyše kripel. No, ešteže bol psychopat (v jeho prospech), lebo ľudia v jeho situácii často berú samovraždu ako východisko. Pomsta je vo filme moja najobľúbenejšia téma, pokiaľ je spravodlivá. Vozíčkarova pomsta však bola nespravodlivá, čiže psychopat mal u mňa od začiatku absolútnu antipatiu. Napriek tomu to bolo istým spôsobom vtipné, aj keď ničím ojedinelé. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Pecka!! To mě úplně zničilo ... Těžkotonážní hutnej flick o odporným hajzlovi, kterýho hraje Mario Casas. Hraje ho fakt dokonale, až jsem ho úplně nenáviděl. Chvílema se mi i z něj a jeho činů zvedal žaludek. Naopak Deborah Francoiz je sexy a úchvatná ... No prostě, krásnej, těžkej film pro sobotní lenošení ... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Není to bohužel další nástupce Španělské vlny a Mario Casas nehraje v dalším Contratiempu, ale i tak se jedná o slušný Španělský standard, který fanoušky podobné tvorby rozhodně neurazí, ale taky nenadchne. Hlavní hrdina pracuje v ambulanci, ale prodělá těžkou dopravní nehodu, kvůli které přestane moct chodit a zatímco zažívá novou těžkou zkoušku v životě, tak jej opustí přítelkyně zrovna když jí nejvíce potřebuje a rozhodne se samozřejmě pomstít. Dobře se na film kouká, umí být napínavý a hlavní hrdina je sympatický psychopat, se kterým se dá i sympatizovat vzhledem k jeho situaci. Ve finále dojde také na jeden zvrat, ale na to jsme od Španělů zvyklí, chybělo mi zde cosi navíc. Jako jednohubka je Zdravotník však slušný. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 6.5/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že smrtiacu posadnutosť je možné vypestovať. To buď príde alebo nie. Záleží to od toho, či človeku pre niečo alebo pre niekoho rupne v bedni. Vzhľadom na solídny námet som však od snínku čakal viac. Tej dusnoty z pocitu bezmocnosti tu bolo veľmi málo a len tak okrajovo. Viac sa film zameral na romantickejšiu časť a žiarlenie jedného z partnerov, čo bolo celkom zaujímavé, no stačilo sa tomu venovať iba chvíľu. Zvyšok potom nudil. Priemer. 60/100 ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

tento film má pomalšie tempo, mne konkrétne to nevadilo. Hlavná postava zdravotníka mi bola nesympatická od prvej minúty a niečím mi prišiel doslova nechutný, takže o to lepšie potom u mňa fungoval celkový dojem z filmu. Nič prevratné sa nestalo, nič ma nedvihlo zo stoličky ale stále bolo cítiť, že je to španielske a to ma zatiaľ asi nesklamalo. Záverečná bitka sto bodov :D áno, a pozerajte v originál jazyku s titulkami, nie anglický dabing, to sa nedalo počúvať. Zase po dlhšej dobe niečo lepšie by som povedala. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama