Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

dan4815 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava, v podání zdravotníka, byla natolik slizká, že bych věřil tomu, že po konci natáčecího dne herec vyprovodil celý štáb z bytu, až na herečku, se kterou si pak zkusmo vyzkoušel nějaké nové metody mučení. A to není dobré. Samozřejmě je fajn, když výkon herců je uvěřitelný, ale při pohledu na Casase jsem měl pocit, že se jim do záběru připletl nějaký hendikepovaný pacient v deliriu. Mimo to, nosný děj mi sice přišel zajímavý, osobně si však myslím, že nepřináší nic objevného. Film je docela nudný, předvídatelný. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Pecka!! To mě úplně zničilo ... Těžkotonážní hutnej flick o odporným hajzlovi, kterýho hraje Mario Casas. Hraje ho fakt dokonale, až jsem ho úplně nenáviděl. Chvílema se mi i z něj a jeho činů zvedal žaludek. Naopak Deborah Francoiz je sexy a úchvatná ... No prostě, krásnej, těžkej film pro sobotní lenošení ... ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

narcistni psychopat na voziku, ktery mi kinda pripominal chrise wattse - teda takovyho az moc extremniho chrise wattse. nemyslim si, ze si film nekdy pustim znova, prece jen na voziku clovek nemuze zabijet nejak zajimave - coz mi na tomhle filmu dost chybelo. vice krve, vice napaditych vrazd, policejniho vysetrovani a dala bych tomu lepsi hodnoceni. ale ted to spis neurazi ani nenadchne. proste meh. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to lehce film Gréta. Jen s o něco upraveným průběhem a to, že je na vozíčku. Nápad není moc originální, ale zaujal mě, protože je to sociopat na vozíku. Líbí se mi, že dobře vystihli jeho zlost vůči ostatním lidem, protože on je na vozíku a ostatní ne. Je to slušně provedený sociopat, jen mi vadí, tak jako u Gréty únos oběti. Od té doby se to začíná s*át. Zde je ta část moc zdlouhavá, nezajímavá a to, že je ona na vozíčku, mi přijde docela na hlavu a přitažené za vlasy. Její revenge se mi líbila, bohužel nepůsobila tak dobře, protože jsem musel přečkat tu zdlouhavou část. Konec je sra*ka a nepobírám to. VYHODNOCENÍ: BRÁCHA: UŽ NIC NEPIŠ, TEĎ UŽ JDI SPINKAT ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dievčina bola čudná. S chlapíkom nechcela súložiť ani keď bol na vozíku, ani keď predtým mal nohy. Nečudo, že mu potom preskočilo a tak sa natočil tento celkom zaujímavý thriller, ktorý dostáva pomaly vražedný opar. Kto zvíťazí na záver nie je predvídateľné, dá sa len tipovať, číže hodnotím vyššie. A ten finiš bol podľa mňa výborný. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama