Reklama

Reklama

Bleeder

Trailer

Obsahy(1)

Mladý pár Leo a Louise vedou relativně spokojený život, dokud Louise nepřijde s novinou, že je těhotná. Leo by sice rád tuto zprávu přijal zcela jinak, ale zrovna to nejde. Souboj s vlastním hněvem se stupňuje až do podoby nekontrolované agrese, po níž musí následovat spravedlivá odplata... (Richie666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, ten antikvariát ve 44 minutě. Tam bych chtěl umřít. Takhle vypadá nebe. Jinak nevím, co k tomu napsat. Dialogy jsou pojaty velmi zajímavě, skoro by se dalo říci až realisticky. Pocitově příjemný návrat do devadesátek (videopůjčovny). Za trochu negativní stránku bych považoval fakt, že od začátku diváka tlačí neústupný pocit, že se stane něco zlého. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dvojke Bodnia-Mikkelsen to spolu pasuje, to sme videli už napr. v Pusherovi. Škoda tej celkovej povrchnosti, niektoré situácie si skrátka po dramatickej stránke pýtali omnoho viac, vrátane samotného záveru. Tiež hlavná postava mi prišla málo zaujímavá, chcelo to niečo lepšie ako len frustrovaného chlapa, ktorý má plné gate pred zodpovednosťou. Ale Mads hral opäť raz zaujímavú postavičku, sympaťák, určite by som s ním išiel na kofolku a o tých filmoch si s ním rád pokecal. Výraznejšie nad ostatné vyčnieva jedine príjemne chladná atmosféra, čo je však u Refna už štandardom. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Úplně ze všeho nejdřív musím zmínit, že jsem si blahem málem cvrkla do kaťátek při pohledu do videopůjčovny a potom při návštěvě antikvariátu, filmy a knihy, ach, to je něco úchvatného, to bych chtěla domů.. Pochválit musím Madse Mikkelsena, takhle roztomile nesmělého jsem ho snad ještě neviděla a o to víc si to užila, byl k zulíbání, zajímavá role ve skvělé práci.. Kim Bodnia dal toho frustráta pozoruhodným způsobem, ono se to v něm vařilo tak dlouho, až to prostě muselo ven.. Inu, ne každý chce mít svůj genetický přenos.. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Vemte Kaurismakiho a obraťte naruby. Refn to je hněv, strach a hnus v Kodani bez zjevný příčiny (jakoby s lehkým nádechem chlapskýho srabáctví a pocitu ztráty kontroly nad úplně všim co se kolem děje a obsesivní potřebou si dokazovat, že tu kontrolu má(me) (my chlapi)). Scéna u hřbitova s Grundtvigs Kirkes v pozadí... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kim Bodnia a Mads Mikkelsen excelují v dalším Refnově syrovém a bezútěšném příběhu z kodaňské periferie o lidech žijících na periferii společnosti. Režirérovo vidění světa je sice neradostné, ale pravdivé a film je možná malinko vyumělkovaný, nicméně převážně realistický a uvěřitelný. Nasraný Kaurismäki, to sedí (Gimp). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Keď sa Lea (Liv Corfixen) spýta Lennyho (Mads Mikkelsena), ktorý je jeho najobľúbenejší film, odpovedá Texaský masaker motorovou pílou (1974) - čo je najobľúbenejší film režiséra Nicolasa Winding Refna. (LV.Helter)
  • Nicolas Winding Refn film nejen režíroval, ale napsal k němu i scénař a dokonce ho sám také produkoval. (Johnston)
  • Kim Bodnia po dokončení filmu strávil nějaký čas v psychiatrické léčebně. Důvodem byla jeho role, do které se vžil. (Johnston)

Reklama

Reklama