Reklama

Reklama

Die Hart - Die Harter

(série)
Trailer

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto už fakt nie. Prvá séria mala aspoň fajn nápad a aké také vtipné prevedenie. V druhej to už chýba a základný vtip mal byť v tom, že Hart si myslí, že všetko je len film. Divákovi to však dôjde hneď na začiatku a Hartovi o troška neskôr, tým pádom to stratí aj tú jedinú vtipnú časť. Poteší Nathalie a samozrejme Cena, ktorý vytiahne aspoň jednu časť humorne. Tuto za 2* a Kevin radšej nech robí fajn komédia. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně, jako u Most Dangerous Game jsemi tady zapomněl, že po zrušení Quibi zapomněl, že tenhle filmový seriál odkoupila jiná platforma. Každopádně, oproti prvnímu zmíněnému seriálu tady došlo k určitému poklesu kvality. Opět je vidět, že celá série je natočena za pár dolarů v pár ateliérech a většina peněz asi přišla na zaplacení Harta a pár minut vystoupení Johna Ceny. První řada spoléhala na dost přepálený námět, z kterého si do druhé řady nepřenesla vůbec nic. Bohužel, je druhá řada spíš jen slabším odvarem, která spoléhá na to, že bude vtipný to, jak si Hart dělá srandu sám ze sebe, jenže ono to tak vtipný neni...Plus přibrala do party jako ve vetšině případů trapného Bena Schwartze. ()

Reklama

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Z puvodni, alespon castecne vtipne, situace - jak udelat z komika akcniho hrdinu - se stava trapno a nudno rozsekane na 8 dilu. Jedine, co tenhle paskvil zachranuje je stopaz - 80 minut je vam mene lito nez osmi hodin ;). 45% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kevin Hart chce být i nadále akčním hrdinou (což věřím že chce i v realitě) a zatímco v první sérii se dostával do prekérních situací, které se nakonec ukázaly býti součástí natáčení, druhá série na to jde z druhé strany a Hart se tak opět dostává do prekérních situací o kterých si - poučen z minula - myslí, že jsou součástí natáčení., jenže  ony nejsou (zní to jako spoiler, ale komukoliv kdo se na to podívá to dojde během pěti minut). Divák je tak nucen sledovat hercův rádoby vtipný a rádoby akční "boj o život" a pátrání potom kdo za tím vším stojí. První série byla tu a tam docela vtipná, i když by jí víc slušel celovečerní film. Dvojka bohužel není vtipná skoro vůbec a nezachránil by jí ani celovečerní formát. Těch osm cca desetiminutových epizod se sice dá přežít, ale přínos je bohužel nula...40% ()

Reklama

Reklama