foto

Eric Appel

  • nar. 13.8.1980 (39 let)
    Endicott, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Linclone
Our RoboCop Remake
2010 The Big Dog

TV seriály

2017 Making History (TV seriál)
The Touchables (E05)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Kicks (S05E03)
2016 Zornův syn (TV seriál)
Válka o Grafelník (E09)
Staré časy (E08)
Příběh dvou Zornů (E06)
další epizody (6)
The Grinder (TV seriál)
Grinder v Grinder (E13)
Silicon Valley (TV seriál)
Terabity Bachmanity (S03E06)
Prázdné křeslo (S03E05)
Nová holka (TV seriál)
What About Fred (S05E02)
2015 Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Švédové (S03E09)
Kapitán Peralta (S02E18)
2014 About a Boy (TV seriál)
Growing Up Fisher (TV seriál)
Desk/Job (E09)
Work with Me (E05)
Blind Man's Bluff (E02)
Od A do Z (TV seriál)
E Is for Ectoplasm (E05)
Zkažená úča (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Halloween 2 (S02E04)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Party (E12)
Trophy Wife (TV seriál)
Happy Bert Day (E15)
Nová holka (TV seriál)
Přibitej na baru (S03E11)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
The Date (E07)
We Are Men (TV seriál)
Go On (TV seriál)
Fast Breakup (E21)
Comeback Player of the Year (E14)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Bros Before Bros (S03E17)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Dirty Work (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Modelky (S02E05)
Workaholics (TV seriál)
The Meat Jerking Beef Boys (S03E06)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Boys II Menorah (S03E03)
Kancl (TV seriál)
Jury Duty (S08E13)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Death Penalty (S03E11)
Fun Facts (S03E08)
Training Day (S03E05)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2009 American Contestant with Bob Odenkirk (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Our RoboCop Remake
2010 The Big Dog

TV seriály

2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2009 American Contestant with Bob Odenkirk (TV seriál)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)

TV pořady

2005 Show Andyho Milonakise (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Zornův syn (TV seriál)
První obchod (E02)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Pretend Time (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky