foto

Melissa Ponzio

  • nar. 3.8.1972 (45 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka italsko-francouzsko-indiánského původu vystudovala divadelní herectví na Georgia State University v Atlantě. Po škole působila také jako editorka.

Od časů studií hrála v nepřeberném množství celostátních reklam stejně jako filmech a seriálech, z nepřeberného množství uveďme alespoň One Tree Hill, Dawson's Creek či aktuálně v populárních seriálech Teen Wolf nebo The Walking Dead. Známá je právě pro své seriálové působení v posledních letech.

Michal "MiGi87" Gill

Herecká filmografie

Filmy

2013 Smrt si říká malárie (TV film)
Undocumented Executive
2011 Justice for Natalee Holloway (TV film)
2010 Pod jednou střechou
Upside
Vezmi si mě (TV film)
2009 Moje falešná svatba (TV film)
Road Trip: Pivní pong
2005 Warm Springs (TV film)
2002 Greenskeeper, The
2000 Buse, The
1999 Atlanta Blue
V zajetí rocku (TV film)

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
Ignite on Contact (S06E02)
It Wasn't Enough (S06E01)
Trading in Scuttlebutt (S05E13)
Vlčí mládě (TV seriál)
The Wolves Of War (S06E20)
Broken Glass (S06E19)
Genotype (S06E18)
další epizody (14)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
Lift Each Other (S05E07)
I Held Her Hand (S05E05)
Vlčí mládě (TV seriál)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (10)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Chopper (S03E08)
Wow Me (S03E02)
další epizody (10)
2013 Banshee (TV seriál)
Wicks (S01E06)
Rave party (S01E02)
Second Generation Wayans (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Nedokončené dílo (S01E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Přítěž (S04E07)
Konečné stadium (S04E05)
Na cestě (S04E04)
další epizody (10)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Překážka (S02E07)
Nebezpečný přítel (S02E06)
Zrůda (S02E04)
další epizody (6)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
další epizody (9)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
2010 Past Life (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
October Road (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace