Reklama

Reklama

Štěstí

  • USA Luck
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Greenfieldová je ta největší smolařka na světě! Znenadání se ale ocitne v Zemi štěstí. Aby se jí na paty pro změnu začalo lepit štěstí, musí se spojit s kouzelnými bytostmi. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustil nějaký animovaný film. Byla na něj nálada a výběr se povedl. Nejdřív jsem si sice říkal, proč tu někdo vytváří animovaný příběh, který by se jó nechal natočit i hraně. Po asi čtvrt hodině jsem ale pochopil, že zde představivost tvůrců bude mít hlavní slovo. Hodně mi příběh připomínal jiný animovaný příběh – V hlavě. Ani vlastně nevím proč. Hezká, poměrně výrazná animace, vtipné dialogy a v tomto ohledu i jednoznačně povedený dabing kreslených postav. Simon Pegg byl se svojí angličtinou fantastický. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Sam je neuvěřitelná smolařka a v jejím životě se pokazí všechno co se jen trochu pokazit může.Jednoho dne se shodou okolností dostane do země ve které se vyrábí štěstí a po řadě potřebných peripetií dojde k prozření, že každý je svého štěstí strůjcem a abychom poznali co je pravé štěstí musíme mít i tu proklatou smůlu. Luck je standardní a přiměřeně zábavný rodinný animák, který krom potřebného poučení nepřinese nic navíc, ovšem účel splní bez větších problémů.Plusem jsou obě země na výrobu štěstí a smůly, ve kterých je poměrně dost neokoukaných a slušných nápadů a tvůrci si s nimi solidně vyhráli...65% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch leších animáků už trailery naznačovaly , že to bude pecka a potvrdilo se to. Tohle trhne takové Frčíme jak nic i než taková Proměna je to lepší a je to dokonce lepší než takové v Hlavě od Pixaru tady to  mělo jít  do kin pořád lepší než filmy co tam chodí . Jediný problém to má v tom, že je to ke konci trochu dlouhé a táhne se to. Spolu s Mořskou Bestií letošní překvapení co dokazuje, že i menší studia dokážou natrhnout Pixaru a Disneymu prdel, když chtějí a dostanou k tomu příležitost.  80 procent ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Animák s tak nefunkčním scénářem jsem už dlouho neviděl. Naposledy snad u Vzhůru za sny, a tam to bylo ještě horší. Nechápejte mě špatně, fantazijní světy výroben štěstí a smůly nejsou vymyšlené blbě a propojují se spolu docela chytře, taky to i drží nějak pohromadě, ale asi takovým stylem, jako by děcko poskládalo hromadu střípků sice do určitého tvaru, ale špatně. A ono by to nevadilo, kdyby to bylo čistě pro děcka, ale tohle chce být i v něčem pro dospělé a na to už člověk má automaticky jiné nároky. Všechny postavy - kromě Boba, který tu jediný má nějaký charakter a taky byl jediný, kdo mi byl sympatický a občas mě bavil - tu jsou pouhé šablony, vztahy mezi nimi jsou strašně divné, nahodilé, neustále proměnlivé a nefunkční a podobně je to se všemi dějovými liniemi, které zde jsou. Začátek je depka z děcáku (přičemž tam není dostatečně opodstatněné, proč zrovna děcák), pak je to rozverná slapsticková show scének, ve kterých má Sam extrémní smůlu, pak je z toho zase fantasy a poznávání nového světa, pak se to dokonce snaží o nějakou myšlenku... A ani jedno nefunguje tak, jak by mělo a ten prapodivný závěr ani nechci rozebírat, jelikož působil, jako by ho splácal prvňák na základce. Když to srovnám třeba s Duší, která je tématem někde úplně jinde, ale Štěstí se o její styl docela snaží, tak Duše byla mnohem promyšlenější a to k ní mám dost výhrad. A jestli je Štěstí o několik levelů níž, je to tuplem nepovedené. Byla tam místa, kdy bych i třetí hvězdu dal, ale závěr to celé podělal, takže zůstanu jen u dvou hvězd. A to ještě s tím, že větší kreativita by tomu jenom prospěla a hlavně jsem celou dobu čekal, že se dozvím, proč má tak abnormální smůlu, což by byla mnohem zajímavější a funkčnější zápletka, než tahle ryze pohádková, která když se snaží o nějaké poselství, je to strašná křeč. 2* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea, posolstvo a pointa tohto animáku sú skvelé! Celý ten námet má určite potenciál, aj kompozične to bolo celkovo vydarené, akurát tu bolo na môj vkus príliš veľa infantílnosti a mnohé scénky vyznievali trochu trápne. No na druhú stranu tu bolo aj kopu super hlášok a scénok s milým dôvtipom, na ktorých sa dalo z chuti pousmiať (na niektorých aj zasmiať). Tento animák veľmi šikovne dáva do kontrastu šťastie a smolu, a prostredníctvom fantastických ríš šťastia a smoly nám ukazuje, ako to vlastne celé je :) Milé, feeling good, a veľmi kvalitná pointa. Len škoda tých niektorých priblblých vsuviek a čudných magických indivíduí. Aj kvôli tomu len 3* ()

Galerie (16)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama