foto

Colin O'Donoghue

  • nar. 26.1.1981 (37 let)
    Drogheda, County Louth, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Colin je irský rodák z Drogheda, okres Louth a je absolventem herecké školy Gaiety School of Acting v Dublinu. Ve svých 16 letech odjel na měsíc do Paříže, aby se učil francouzsky. Colin již na počátku své kariéry dělil svou práci mezi divadlem a televizí v Irsku a Velké Británii. V roce 2003 vyhrává cenu "Nejlepší nový talent" za roli Normana v HOME FOR CHRISTMAS. Je členem kapely The Enemies.

Wences

Herecká filmografie

Filmy

2018 What Still Remains
2016 Carrie Pilby
The Dust Storm
2012 Storage 24
2011 Obřad
2009 Euthanizer, The
Wild Decembers
2006 24/7
2002 Home for Christmas (TV film)

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál)
Leaving Storybrooke (S07E22)
Homecoming (S07E21)
Is This Henry Mills? (S07E20)
další epizody (12)
2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Eighth Witch (S07E10)
One Little Tear (S07E09)
Pretty in Blue (S07E08)
další epizody (22)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Škoda, že tu nejsi (S06E10)
Podvržené děti (S06E09)
Budu tvé zrcadlo (S06E08)
další epizody (22)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Labutí píseň (S05E11)
Zlomené srdce (S05E10)
Zrození (S05E08)
další epizody (21)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Pád (S04E10)
další epizody (23)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09)
další epizody (21)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdcová královna (S02E09)
Do hlubin (S02E08)
Cesta do Tallahassee (S02E06)
další epizody (5)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
2004 Love Is the Drug (TV seriál)
Proof (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

TV pořady

1997 The View (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace