Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (178)

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu. Voces aka Don't Listen nepřináší nic nového, ale... ale! Napětí a nepříjemno buduje i za světla a zapomeňte, že na to jde na jistotu přes lekačky, skutečně to je hororový horor (© Verbal), kdy si nenechává vše až na konec, s postavami se nesere (kdy byl horor takhle zákeřný ke svým hrdinům?) a navíc se podařilo nechat si i něco na závěr. Ne, tady nejde o krvák a vraždy, ačkoli krájet by se tu dalo - motorovkou atmosféra. No řeknu vám, Netflix dostává další pochvalu a Hernández jedničku s hvězdičkou, protože přemýšlím, kdy mi fakt bylo takhle nepříjemně. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nesmierne som sa tešil na túto “ducharinku”, pričom podaktoré, veľmi pozitívne názory v komentároch, ma taktiež dostatočne navnadili. Tento hororový subžáner je môj najobľúbenejší, lebo len máloktorý z toho množstva, dokáže z mojej osoby dostať aspoň nejakú emóciu. “Voces” som si nechal na záver dnešného, hororového dňa s tým, že bude skvelým zavŕšením. Lenže tak nejak som hneď od úvodu cítil, že tento snímok tak celkom nebude podľa môjho gusta. Tých “hlasov” totiž nie je priveľa, no čo je horšie, ducharinu, ktorá by mala zasiahnuť, si predstavujem trošku inak. Čakať takmer 75 minút nato, kým sa KONEČNE niečo stane, mi príde dosť trúfalé. Za mňa proste očakávania nedosiahli požadovaného efektu. Priemer. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keď už celá Európa na horory zvysoka serie, tak aspoň Španieli sa ako jediní držia nad vodou. Pre mňa to síce nebolo až tak extrémne desivé (hoci záverečná tretina mala dobre našliapnuté), ale najväčšou devízou filmu je tak či tak to, že v duchárskom žánri sa predsa len dá vymyslieť niečo, čo divák nečaká, a zatiaľ čo mnohé americké ducháriny sa držia infantilnej detinskosti a neodvážia sa zariskovať s úmrtiami niektorej z hlavných postáv vôbec, Španieli sa vydali vlastnou cestou a tak nejako sa s tými postavami vysporiadúvajú po svojom. Takže nie, toto nebude typ hororu zase jedna rodina v prekliatom dome, kde sem tam vyskakujú duchovia, aby sme sa napokon tešili z rodinného happyendu. Postavy v pohode, atmosféra funguje, a keď sa tam už tá vlasatá bosorka objaví, spokojnosť sa skrývať nedá. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Další z celé dlouhé řady hororů, kterému chybí to zásadní - být alespoň trošku děsivý. Snímek je strašně roztahaný a ukecaný. Rádoby děsivých scén je jen pár a řada z nich se odehrává za bílého dne, takže vůbec nefungují. Veškeré postavy jsou nesmírně nesympatické a ačkoli je to smutné, tak největší sympaťanda je právě nevzhledná čarodějnice, která velmi příjemně týrá nové obvyatele starého domu. Hodně mě potěšil až závěr snímku, kdy si pozorný otec rodiny konečně prohlédl kresby svého syna a rozhodl si to nechat projít hlavou. [10 %] ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další povedený tip na Netflixu. Španělé horory umí. Velmi dobře umí. Navíc se s ničím nepářou a krom toho, že jdou hned na věc, tak to dělají i brutálními způsoby. Rodinná tragédie a dům plný děsuplných záhad. Jasně, něco je snáze předvídatelné, ale neřekl bych, že všechny zvraty čekáte. Herecky je to zahrané velmi kvalitně a atmosféra je skvělá. Děsivosti neubírá ani dům, ani hlavní monstrum a najdou se i lekací pasáže. Za mě skutečně dobré. Dalo vzpomenout na Wanovo Insidious (2010). Finále je pak jaksepatří drsné a hororové. [Viděno v originálním znění] (70 %) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama