Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (178)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Koľko sme už videli filmov, hororov o strašidelnom dome? Španieli to vždy vedeli, ale tu sa nijako zvlášť nepretrhli. V podstate úplne priemerný hororík, v ktorom sú slušné herecké výkony, ani príbeh nie je najhorší, ale réžia je mdlá, občas nudná a ľakačky veľmi nefungujú. Občas pár nelogických vecí, ktoré mi vadia napr. ktorý rodič nechá strachom posraté dieťa v izbe samé? Ako stavbár som neprekusol, že dieru pod schodišťom, z ktorej vyletujú muchy náš "reštaurátor" iba vystriekal sprejom na hmyz...To ho nezaujíma príčina? Čo je za tou stenou? Odkiaľ sa tam berú muchy? To chce vážne predať po zrekonštruovaní tento dom aj z tou smradľavou dierou plnou múch?? Záver v pivnici mal byť vrcholom filmu a hrôzy, ale nijako ma to nedvíhalo zo se, takže u mňa iba slabý priemer. 50%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vzácna zhoda v hodnotení obľúbených užívateľov ku ktorej sa pridávam aj ja a v podstate aj ja vo svojom komentári spomeniem to čo oni - prekvapivo dobrý horor španielskej produkcie s veľmi dobrým záverom, ktorý si dokázal počas celej dĺžky udržať nadpriemernú úroveň, vyhol sa hluchým miestam a asi jedinou slabinou bol čas na hodinách v osudnú noc - 3:15. Film si z viacerých hororov zobral to najlepšie a spojil to do veľmi vydareného celku. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Voces srší asi hlavně nepředvídatelností děje, což je maximálně super, co se týče hororového žánru. Španělská tvorba je pro mě v tomto odvětví občas působištěm rozpaků, ale Voces naštěstí vybočují z řady. Traileru jsem se radši vyhnula a tak je od začátku těžké odhadnout, o co půjde. Velmi mě překvapily i osudy zdejších postav, protože dostávají co proto. S tím se pojí i asi nejvýraznější scéna, která mě po dlouhé době polila hrůzou a způsobila šok. Strašení je zde velmi kvalitní a nepříjemné. Děj navíc dostává spád úplně novou linií, po které nebyly v první polovině ani známky. Tudíž Voces exceluje v řemesle a Netflix nabídl zase něco nečekaného a kvalitního. Za mě výborná záležitost, která pomalu aspiruje až na pětihvězdí. Určitě adept na top horor roku 2020. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Celkem dost nepříjemné! Španělé se toho nebojí, řežou do plných od prvních minut a jsou jaksi historicky velmi konzistentní - co fungovalo kdysi, funguje i dnes. Přes moji neúctu k nim hlavně pro ono kdysi (které zatíží karmu navždy) je ta poctivost přístupu velmi chvályhodná. Jako tradičně jejich filmografie nemá skrupule vykročit mimo prošlapanou cestu. (nechtěl jsem spoilovat, no...) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Duchařiny posledních let jsou mizerné až hrůza, a tak jsem Hlasy oddaloval a nečekal jsem nic převratného už proto, že ani Španělé nejsou dnes vždy zárukou kvality. Naštěstí se nejedná o běžný příběh s bubákem, tenhle je totiž šmrncnutý gotickým hororem, což je velmi příjemné zpestření. A pokud by si snad někdo myslel, že Eric bude hlavní hvězda filmu, pak ho tvůrci přesvědčí o opaku stejně, jako že jeho volání o pomoc nemusí být tím, čím se zdá. Hezký je i moment větví pod oko, oběšení připomene památné Omen. Solidní atmosféru jen zbytečně kazí trapné výkřiky a hudba na plný šlupky. Kdy se současní autoři poučí u starých duchařin, že ticho je děsivější, než kravál doprovázející duchy, když oni navíc nedokážou vydat ani hlásku. Strašidelný film není, ale místy má hutnou atmosféru. Kdyby nesázel na hloupé lekačky, kterých naštěstí moc nebylo, šel bych z hodnocením ještě výše. Přesto po letech příjemné překvapení s velmi dobrými hereckými výkony, parádní kamerou a pěkným zakončením. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama