Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle je odhodlaná užít si poslední léto před vysokou naplno. Dá proto dohromady seznam šílených věcí, co chtěla vždycky udělat, ale taky musí ukočírovat Noaha s Leem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Takové milé pokračování líbacího stánku bez líbacího stánku. Hodně smíchu ale ještě víc pláče. To řvaní mě upřímně dost rozčilovalo, furt tak bulela a bulela a když už nebulela Elle tak někdo jiný. Mimochodem představitelka Elle má na konci filmu krátké vlasy jako kluk což je fakt hnus, ale pravda je, že po celou dobu natáčení nosí paruku a kráté vlasy jsou její pravé. Důvodem je souhra natáčení s seriálem, kvuli kterému si musela nechat oholit hlavu :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola skvelá, Dvojka priemerná, no a táto tretia "búdka s bozkami" už podľa mňa dosť zbytočná. Jediné, čo je na tom dobré je azda to, že sa tu nezmenilo herecké zloženie ako tomu býva pri mnohých iných sequeloch. Opäť je to však o dilemách, kompromisoch, sebectve, žiarlivosti a ctižiadostivosti - takže ani v tejto rovine sa nič nezmenilo. Po dejovej stránke to bolo síce konzistentné a nedá sa povedať, že by sa človek pri tom nudil, ale to správanie postáv mi prišlo občas fakt dosť plytké a detinské. Elle jej situáciu vôbec nezávidím (ale to vlastne už od samého začiatku z predchádzajúcich filmov) - neustále dilemy tohto typu by ma asi zruinovali... 2* ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Opravdu?? Třetí pokračování? Nej kámoš Elle se chová jak rozmazlený spratek (což on vlastně je) - celý film se uráží, že jeho nejlepší kamarádka raději tráví volný čas se svým přítelem (namakaným borcem se sklony k agresivitě), než s ním. Nebohá Elle vůbec neví co dělat. Mimo fakt, že odsune Leeho na vedlejší kolej, mají o ní zájem hned dva kluci (ten druhý je Marco, inteligentnější kopie namakaného borce) a taky se dostala na dvě prestižní vysoké školy! Toxické, dětinské. Dodržují se hloupá pravidla, dohaduje se kvůli nesmyslům a vyústění vlastně pořádně žádné. Závěr? Katastrofa. Kdyby tam necpali epilogy po kdoví kolika letech, udělali by lépe. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nejvyspělejší díl, říkali. Inu, not rly. Pořád ty samé malicherné problémy sobeckých bohatých děcek (které si navíc tyhle problémy už 2x předtím vyřešily). A ani napotřetí není komediální část vtipná. Naopak, ten pubertální cringe je spíš úmorný a jen to drámo v závěru a klasické sebeuvědomění to tak tak tahá z odpadu. Jak mám rád teenageroviny, tak tahle série je fakt marná ve všech zásadních bodech. Ještě, že už je konec. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nemohu srovnávat s předchozími dvěma díly, které jsem neviděl, ale tento asi bude nejslabší. Jestli máte rádi cukr seriálu romantické komedie a koukání na dvacetileté atraktivní školačky, můžete se celý film cítit uvolněně. Má to dostatečnou nutriční výživu, aby to mladému publiku umožnilo si uvědomit své priority po dokončení vysoké školy. Hned jak opadal písek z plážových bot a poslední úsměv byl sejmut kamerou, na film ihned zapomenete. Jsou v něm jen dívka a chlapec, kteří se navzájem kočkují. Jen jejich šarm nestačí. Po většinu své stopáže je Stánek s polibky vypravěčský písek, který vám proklouzne mezi prsty. Je tu snaha přiblížit publiku postavy jak to jen jde, ale místo nějaké hloubky se film stočí do milostného trojúhelníku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Během závěrečných titulků běží nepovedené scény. (SONY_)
  • Velká část filmu byla natočena v Kapském Městě v JAR. (SONY_)

Reklama

Reklama