Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle je odhodlaná užít si poslední léto před vysokou naplno. Dá proto dohromady seznam šílených věcí, co chtěla vždycky udělat, ale taky musí ukočírovat Noaha s Leem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola skvelá, Dvojka priemerná, no a táto tretia "búdka s bozkami" už podľa mňa dosť zbytočná. Jediné, čo je na tom dobré je azda to, že sa tu nezmenilo herecké zloženie ako tomu býva pri mnohých iných sequeloch. Opäť je to však o dilemách, kompromisoch, sebectve, žiarlivosti a ctižiadostivosti - takže ani v tejto rovine sa nič nezmenilo. Po dejovej stránke to bolo síce konzistentné a nedá sa povedať, že by sa človek pri tom nudil, ale to správanie postáv mi prišlo občas fakt dosť plytké a detinské. Elle jej situáciu vôbec nezávidím (ale to vlastne už od samého začiatku z predchádzajúcich filmov) - neustále dilemy tohto typu by ma asi zruinovali... 2* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nejvyspělejší díl, říkali. Inu, not rly. Pořád ty samé malicherné problémy sobeckých bohatých děcek (které si navíc tyhle problémy už 2x předtím vyřešily). A ani napotřetí není komediální část vtipná. Naopak, ten pubertální cringe je spíš úmorný a jen to drámo v závěru a klasické sebeuvědomění to tak tak tahá z odpadu. Jak mám rád teenageroviny, tak tahle série je fakt marná ve všech zásadních bodech. Ještě, že už je konec. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Nemohu srovnávat s předchozími dvěma díly, které jsem neviděl, ale tento asi bude nejslabší. Jestli máte rádi cukr seriálu romantické komedie a koukání na dvacetileté atraktivní školačky, můžete se celý film cítit uvolněně. Má to dostatečnou nutriční výživu, aby to mladému publiku umožnilo si uvědomit své priority po dokončení vysoké školy. Hned jak opadal písek z plážových bot a poslední úsměv byl sejmut kamerou, na film ihned zapomenete. Jsou v něm jen dívka a chlapec, kteří se navzájem kočkují. Jen jejich šarm nestačí. Po většinu své stopáže je Stánek s polibky vypravěčský písek, který vám proklouzne mezi prsty. Je tu snaha přiblížit publiku postavy jak to jen jde, ale místo nějaké hloubky se film stočí do milostného trojúhelníku. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Vetsinu filmu jsem vahala mezi 2-3* - neskutecna toxicita ve vsech vztazich (snad jeste vic nez v jednicce a dvojce), neustale slzy a citove vydirani, hadky atd. A taky by to chtelo hodne prostrihat. Pak ale prisel prvni zaver, ktery to vse srazil jeste niz. Ale to jsem netusila, ze prijde jeste zaverecna posledni kapka, a to uplny konec. Co to sakra bylo?! Priserne, trochu lituju, ze jsem se serii vubec zacinala. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Máme tu konečne tretí a snáď nadobro posledný diel trilógie si povie pravdepodobne každý, či už viac alebo menej spokojný divák. Stále je to skvele natočené a aj keď sa v prvej polovici filmu prakticky nič nedeje, tak sa na to dobre pozerá. V tomto smere zamrzí nevyužitosť mnohých vedľajších postáv z minulých dielov, ktoré sa tu povinne mihnú doslova na pár sekúnd. Je to proste dejovo prázdne. V druhej polovici sa to začne komplikovať, postavy sa začnú hádať a správať nezmyselne. Pritom sa to stále točí v kruhu a hádajú sa kvôli tým istým veciam ako v minulých dieloch. A už to fakt začína liezť na nervy. Noah je stále žiarlivý idiot, Lee stále nedospel a trvá na detinských hovadinách, Marco má o Elle stále záujem a Elle chce potešiť každého a nakoniec nič nestíha. Takže sa všetci pohádajú, aby si zase raz vstúpili do svedomia a na konci sa to všetko zázračne vyrieši. Fakt už dúfam, že naposledy. V prvých dieloch som si postavy obľúbil. Hlavne nádhernú Elle a sympaťáka Lee, ale dejovo sa to nikam nevyvíja a neustále sa to len točí v kruhu. Len vďaka postavám a za to, že sa to celkom pekne uzavrelo dávam tesne aj tretiu hviezdu. Ak vás bavili minulé diely, tak to rozhodne stojí za pozretie, ale nadšený bude málokto. Jednoznačne najhorší diel. 5/10. P.S. Elle s tým kilom mejkapu a účesom nakrátko na konci vyzerá otrasne. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Joey King (Elle) musela při natáčení nosit paruku stejně jako v předchozím díle, protože natáčení probíhalo souběžně s tímto. Kvůli seriálu Odhalení (od r. 2019) si totiž musela oholit vlasy. (SONY_)
  • Během závěrečných titulků běží nepovedené scény. (SONY_)

Reklama

Reklama