Reklama

Reklama

Host

Trailer 1

Obsahy(1)

Během koronavirové krize se šest kamarádů z nudy rozhodne zkusit přes videohovor vyvolávání duchů. Jedna z kamarádek má známou – médium, kterou do videohovoru přizve a s jejíž pomocí chtějí duchy vyvolat. Zpočátku jde o nevinnou zábavu, když si ale další z kamarádek vymyslí příběh o mrtvém kamarádovi, pozve tím nevědomky do našeho světa démona. Postupně se jednotlivým účastníkům videohovoru začínají dít podivné věci a skupina kamarádů si pomalu uvědomuje, že začíná jít o život. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Na to, že daný formát většinou nevyhledávám, to celkem ušlo. Člověk sice musí přetrpět nějakou půlhodinu a smířit se s neskutečně pitomou konstrukcí i s ne zrovna sympatickými herečkami (zejména osoba asijská byla na bombu), ale když to bubák rozjede, dokáže film napínat a vtáhnout. A jednou jsem se dokonce i zasmál a to když si jedna z účastnic nepovedené seance nezapomene ve vystresované situaci nasadit roušku. 50% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Klasika, ktorá sa snaží zaujať tým, že sa odohráva počas covid-19 karantény. Čo má teda znamenať, že sa dva-tri krát povie slovo karanténa a jedna postava si raz nasadí rúšku. Inak dostanete partičku nesympatických postáv, ktoré navštívia bubáci. Plusom je ultra krátka minutáž a vydarené lakačky. Ak dokážete, či skôr chcete vypnúť mozog, tak si kľudne bežne zaskypovat. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Vyslovene zlý film to nebol, no film, nemalo to ani hodinu. Celé to je spravene na spôsob ktorý tu už bol, myslím konkretne sériu Unfriend. Toto bolo ale veľmi lacné. Vidno že to bolo robené cez karanténu. Pár lakačiek sa našlo ale inak strata času. Aspoň som oprášil starú stránku na sledovanie filmov. Ale inak to za zmienku moc nestojí, tento horor odporúčam pozrieť iba fakt v prípade núdze. 2* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(65%) Haha, ten popis filmu mě dostal – téma koronavir, ach jo …. xD V tomto rádoby amatérském snímku je to téma využito naštěstí na minimum, ani to zde nemuselo být. Prostě parta mladých holek, až na jednoho chlapa co tam skypuje s nimi, se večer společně připojí na net a díky jedné potrhlé ženské vyvolávají duchy. No, začátek mě moc nebavil, ale aspoň tu nebylo moc trapných žvástů. Já osobně tyhle filmy typu Paranormal aktivity atd nesnáším, ale zde to celkem šlo. Hlavně to mělo docela krátkou stopáž a chvílemi i děsivé scény, takže to klobouk dolů. Je vidět, že zde bylo vytěženo téměř maximum. Maximum píši proto, že lépe hodnotit nemůžu, přeci jen tyto filmy nemám rád a něco bych možná ještě přidal, upravil, nevím. Takže ty děsivé a i lekací scény mě docela dostaly, za což jsem rád. Víckrát už to neuvidím, ale jedno shlédnutí 56 minutového filmu mě nepohoršilo, ztracený čas to nebyl. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pět krav a jeden vůl, jdou vyvolávat duchy přes videohovor, no a vyvolají samozřejmě toho zlého. Host nepřináší do daného subžánru vůbec nic nového. Něco takového dokáže natočit s minimálním rozpočtem snad každý a proto mě takovýhle typ Hororu prostě vyděsit nedokáže. Hvězda za krátkou stopáž a snesitelný finále. Doporučuji tak maximálně teenkám. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Herecké obsadenie je zložené z blízkych priateľov a spolupracovníkov režiséra Roba Savagea. (drake31)
  • Film bol natočený výhradne cez aplikáciu ZOOM počas lockdownu vo Veľkej Británii. (drake31)
  • Keďže natáčanie prebiehalo počas lockdownu, herecký ansámbel sa musel spoľahnúť na seba samých od svetiel, kamery, zvuku, make-upu, či kaskadérskych kúskov. Herci sa taktiež zúčastnili virtuálneho workshopu v ktorom sa učili praktické hororové efekty ako napríklad: dvere, ktoré sa pohybujú samé od seba, alebo ako dosiahnuť, aby veci padali z políc. (drake31)

Reklama

Reklama