Reklama

Reklama

Host

Trailer 1

Obsahy(1)

Během koronavirové krize se šest kamarádů z nudy rozhodne zkusit přes videohovor vyvolávání duchů. Jedna z kamarádek má známou – médium, kterou do videohovoru přizve a s jejíž pomocí chtějí duchy vyvolat. Zpočátku jde o nevinnou zábavu, když si ale další z kamarádek vymyslí příběh o mrtvém kamarádovi, pozve tím nevědomky do našeho světa démona. Postupně se jednotlivým účastníkům videohovoru začínají dít podivné věci a skupina kamarádů si pomalu uvědomuje, že začíná jít o život. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Toho ducha určite nenasralo to, že ho vyvolali falošne, ale to, že tie sliepky robili seansu cez internet. Ja by som ich zabila na fleku, len čo by som vyšla zo záhrobia. Najprv som rozmýšľala medzi dvoma hviezdami, pretože pozerať sa vkuse na päť záberov v jednom je dosť otravné, ale bolo tam zopár dobrých ľakákov a chechtákov a v rámci možností to bolo natočené dobre. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THIS FREE MEETING HAS ENDED. THANK YOU FOR CHOOSING ZOOM!" ----------- Ďalší slušný prírastok do rodiny computer screen filmov (Timur, už by si sa mal zobudiť, lebo si nasľuboval hory-doly takýchto filmov a zatiaľ skutek utek) s prekvapivo krátkou stopážou. V obsahu originalitu nehľadám, duchovia sa v tomto subžánri objavili zatiaľ najviac, bolo tu však veľa dobrých nápadov, ktoré boli schopne a šikovne využité, napr. tvárový filter versus duch, no a tiež veľa starých známych – múka na zem či deka do vzduchu. Najlepšia bola Jemma, čo mala profilovku ako modelka z VS a keď došla na Zoom (alias Skype), tak vyzerala, jak keby ju z kontajneru vyhrabali. Keď už sme pri postavách, chvíľu pri nich zostaňme – solídne zahrané, fakt (niektorými z nich). Jemma mala reálne soplíky, no Emma zahrala všetko úplne bohovsky. Keď všetky hrali, že sú z toho celého v pi, bolo vidieť, že hrajú... okrem Emmy. Perfektný a prirodzený výkon. K vizuálnemu spracovaniu duchov je darmo sa vyjadrovať a k efektom taktiež, jedinú reálnu výtku (výhradu?) mám voči neznesiteľnému strihu. To presúvanie medzi postavami bolo neskutočne otravné, keby "kamera" zostala na jednej ploche so všetkými účastníkmi presne tak, ako sa to vo filmoch z tohto subžánru robí, pôsobilo by to miliónkrát menej rušivo (taktiež potenciál väčšieho vtiahnutia) + chcem si sám očami nájsť kde sa čo deje, nie dostať to naservírované rovno pod nos. Pri predstave takéhoto spracovania bez váhania dávam tri hviezdy, takto zostávam na dvoch. Silných. [vďaka Equilite za tip] ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že podobný filmu typu Paranormal Activity, Entity atd. mě nikdy moc nebraly.  Navíc když jsem se dočetl že tady půjde o vyvolávání duchů přes internet nevěřícně jsem kroutil hlavou a připadalo mi to jako naprosto stupidní nápad z kterýho nemůže nikdo nic vyždímat. Prostě jasnej odpad.  Manželka má ale podobný filmy ráda tak jsem do toho nakonec šel a risknul to. Nakonec musím uznat, že tohle se fakt povedlo. Tady platí na 100% za málo peněz hodně muziky. Velkým plusem je stopáž, která činí necelou hodinu. Takže stačí přežít počáteční nudný žvatlání a pak se film začíná rozjíždět a v napětí nepoleví až dokonce. Za mě určitě lepší než všechny ty Paranormal Debility co jsem zmiňoval výše. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Je to tak týden, co jsem viděl průměrný horor Unfriended: Dark Web a tak mám celkem čerstvé pocity. Host je dost podobný jen není čas čekat a stopáž 56 minut je bravurní. Unfriended měl slabý rozjezd, druhá polovina byla lepší, ale když divák nemá trpělivost, ukouše si nudou nehty. V případě Hostu než zastrčíte první nehet do pusy, tak si ukousnete prst. Hned ze startu se jde totiž na věc, není čas čekat a to je u těchto hororů potřeba. Nač se seznamovat s postavami, zjistit o nich informace, jména, koho milují a podobně? Stačí mi je vidět ve strachu, nervech a nebo mrtvé. Kdybych je chtěl znát, pustím si drama nebo romantiku a toho si u Hosta cením, vynechal úplně tu nudnou předehru. Není to nic, co bych někdy už někde neviděl, ale jako jednohubka úplně dostačující. 8/10 = 80% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Obrovská pochvala takto sa to robí keď vieš, že normálna hodina tridsať by nudilo tak natočíš hodinový horor ktorý ale ani chvíľu nenudí.Nápad samozrejme vôbec originálny nie je, ale ja mám tieto webcam ghost horory veľmi rád. Postavy v pohode, natočené je to pekne a potešia určite aj lakačky. Démona sme videli len pár sekúnd ale stál zato. U mňa silné 4* a v tomto webcam štýle rozhodne jeden z top hororov. Nehovorím že sa budete triasť hrôzou ale tuto sa hodí napísať za málo peňazí veľa muziky. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený výhradne cez aplikáciu ZOOM počas lockdownu vo Veľkej Británii. (drake31)
  • Mená postáv vo filme sú taktiež skutočné mená všetkých zúčastnených herečiek a hercov. (drake31)
  • Herecké obsadenie je zložené z blízkych priateľov a spolupracovníkov režiséra Roba Savagea. (drake31)

Reklama

Reklama