Reklama

Reklama

Host

Trailer 1

Obsahy(1)

Během koronavirové krize se šest kamarádů z nudy rozhodne zkusit přes videohovor vyvolávání duchů. Jedna z kamarádek má známou – médium, kterou do videohovoru přizve a s jejíž pomocí chtějí duchy vyvolat. Zpočátku jde o nevinnou zábavu, když si ale další z kamarádek vymyslí příběh o mrtvém kamarádovi, pozve tím nevědomky do našeho světa démona. Postupně se jednotlivým účastníkům videohovoru začínají dít podivné věci a skupina kamarádů si pomalu uvědomuje, že začíná jít o život. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pět krav a jeden vůl, jdou vyvolávat duchy přes videohovor, no a vyvolají samozřejmě toho zlého. Host nepřináší do daného subžánru vůbec nic nového. Něco takového dokáže natočit s minimálním rozpočtem snad každý a proto mě takovýhle typ Hororu prostě vyděsit nedokáže. Hvězda za krátkou stopáž a snesitelný finále. Doporučuji tak maximálně teenkám. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že podobný filmu typu Paranormal Activity, Entity atd. mě nikdy moc nebraly.  Navíc když jsem se dočetl že tady půjde o vyvolávání duchů přes internet nevěřícně jsem kroutil hlavou a připadalo mi to jako naprosto stupidní nápad z kterýho nemůže nikdo nic vyždímat. Prostě jasnej odpad.  Manželka má ale podobný filmy ráda tak jsem do toho nakonec šel a risknul to. Nakonec musím uznat, že tohle se fakt povedlo. Tady platí na 100% za málo peněz hodně muziky. Velkým plusem je stopáž, která činí necelou hodinu. Takže stačí přežít počáteční nudný žvatlání a pak se film začíná rozjíždět a v napětí nepoleví až dokonce. Za mě určitě lepší než všechny ty Paranormal Debility co jsem zmiňoval výše. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Horor natočený v Lockdownu při koronavirové krizi víceméně za malý peníz, ale těží z toho absolutně maximum. Myslím, že Host je dnes, to co Blair Witch mohlo být před 21 lety. Film má okolo 50 minut a pojednává o šestici přátel, kteří se rozhodnou, že večer vykonají séance skrz Zoom ( pro nás Skype) a věřím, že tahle Found Footage forma zpracování nesedne každému a někoho odradí už od začátku, ale kdo přistoupí na danou hru, čeká ho intenzivní scary jízda, která vlastně nenechá ani diváka vydechnout. Tím, že je film tak krátký, tak přeskakuje povinnou hororovou nudnou 40 minutovku o seznamování skupiny lidí a jde okamžitě na věc a atmosféra je tak hustá, že někde v půlce jsem si musel jít zakouřit. Už dlouho či možná nikdy předtím jsem neměl tak hodně nepříjemné pocity z hororu, lekačky jsou učinné a strach se dostavuje vrchovatou měrou každou chvíli. Herečky hrají obstojně a velmi mě to zasáhlo. Člověk by řekl, že při 1565 zhlédnutých hororech se už bát nikdy nebude. Host nepočítám ani za film ( tedy herecké výkony, příběh, pointu neřeším), tohle by se totiž klidně mohlo stát. Tleskám tohle se povedlo. Jasný adept na Horor roku a nejlepší Found Footage vůbec. Příběh**, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra*****, Napětí*****. 8.5/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Na to, že daný formát většinou nevyhledávám, to celkem ušlo. Člověk sice musí přetrpět nějakou půlhodinu a smířit se s neskutečně pitomou konstrukcí i s ne zrovna sympatickými herečkami (zejména osoba asijská byla na bombu), ale když to bubák rozjede, dokáže film napínat a vtáhnout. A jednou jsem se dokonce i zasmál a to když si jedna z účastnic nepovedené seance nezapomene ve vystresované situaci nasadit roušku. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po tomhle mám sto chutí jít na profil Odebrat z přátel 2 a hodit tam 5 hvězd jelikož ve světle tohohle byly zlaté. Jinak film je v podstatě kopírka Odebrat z přátel 1,2 (5 postav na chatu a někdo je zabíjí) s Neviditelným (neviditelné šlápoty , i když v podstatě tady jde napsat i více hororů) tak tu máme 5 ženských a jednoho chlápka co vypadá jak pedouš co si odskočil z filmu V síti 18+ co vyvolávají duchy a dělají si z toho prdel což se jim vymstí. 30 minut z 56 se zde nic nestane a ani zbývajících 26 není žádné terno. Já osobně už jsem náročnější tak, že mě levitující židlička nebo třeba rozsvícené světlo v naprosté tmě nevyděsí (doba od Paranormal Activity už šla dopředu) . 1 hvězda za levitující masku a creepy klauna (ačkoliv ten nemá s filmem nic společného) a druhá za konec (zkoušel jsem si to 3 krát stopnout , abych identifikoval co na ně útočilo , ale nešlo to škoda :-) ) Jinak z toho, že řekne jedna, že je v karanténě a jednou řekne korona a nasadí si cca 2 minuty roušku (proč si ji vůbec nasazovala?) se neudělám naštěstí a ten kdo jo toho lituji. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Keďže natáčanie prebiehalo počas lockdownu, herecký ansámbel sa musel spoľahnúť na seba samých od svetiel, kamery, zvuku, make-upu, či kaskadérskych kúskov. Herci sa taktiež zúčastnili virtuálneho workshopu v ktorom sa učili praktické hororové efekty ako napríklad: dvere, ktoré sa pohybujú samé od seba, alebo ako dosiahnuť, aby veci padali z políc. (drake31)
  • Film bol natočený výhradne cez aplikáciu ZOOM počas lockdownu vo Veľkej Británii. (drake31)
  • Mená postáv vo filme sú taktiež skutočné mená všetkých zúčastnených herečiek a hercov. (drake31)

Reklama

Reklama