Reklama

Reklama

Alone

  • Slovensko Nažive!
Trailer 1

Obsahy(1)

Když vypukne epidemie, Aidan (Tyler Posey) se zabarikáduje ve svém bytě. Později jsou Zombie všude. Celý svět je v naprostém chaosu a Aidan je zcela sám, aby bojoval o svůj život. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Za mě v pohodě zombie horor. Měl bych k tomu svý výhrady, ale celkově to není zlý a herecký výkony jsou překvapivě slušný, hlavně od Tylera Poseyho, kterýho z ničeho neznám a z žádnýho filmu si ho nepamatuju. Jinak tohle není remake korejskýho filmu, ale naopak Korejci adaptovali americkej scénář, jejich film jen vyšel dřív. 70 % ()

Little_Sawy odpad!

všechny recenze uživatele

Proč já se na to vůbec koukala? Asi proto, že jsem se ve 1:40 regulérnĕ nudila samou nudou a už mi z ní docela pěkně hrablo. Tohle byl totálně kousek na sračku, kdyby jsi dám 40% láhev Whiskey, určitě by mě tenhle kousek kolosálny sračky i bavil a dokonce bych se na ňej i smála, jelikož tedkom se to sakra stoprocentně nedalo. Jo a ještě jsem se dívala na úplně jiný film, než byl tohle, protože jsem mesto tohohle našla nákou sračku která byla sračka na entou, a říkala jsem si po každejch 15 minutách "kde zatraceně jsou zombiska?! Vždyť tady už dávno měli bejt a žrát lidem mozgy! " místo toho tam byla náka kráva kterou pronásledoval Ujo Pedoknír v Range Roveru asi 30 minút po silnici, u pumpy, a pák zas na silnici a pák jsem to vypla protože jsem se na to nemohla dál dívať a kdyby musím tak zrejme rozbiju noťas a nacpu ho do práčky. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vôbec som nečakal, že po par mesiacoch od videnia Alive, budem hodnotiť jeho americkú podobiznu. Ale Alive sa mi páčil o dosť viacej. Nielen kvôli tomu, že som vedel, čo bude nasledovať, ale i kvôli stvárneniu zombie, ktoré tu boli veľmi lacné a tie ich výkriky som vobec nepochopil. Je to len priemerná zombie jedno hubka, kde vyčnieva jedine D. Sutherland, bez neho by som dal ešte slabšie hodnotenie. V jeho veku hrať takúto rolu, to som teda prekvapený, že sa na to dal. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Je to na pohodu jednohubka, ale ani to není moc hororové, i když něco jako zombie se objevují ve filmu, ale sakra chytří a jiní než obvykle. První půl hodina byla nudná, ale jak se to přežije tak už je to fajn podívaná až do konce. Překvapivě se tu objevil i Donald, kterého jsem nečekal a Tyler tu byl v klidu. Na jedno podívání proč ne. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Taková tuctová post. apo. survivorovka :) Jako byli už lepší, ale nebylo to nejhorší. Tím, že šlo spíše o tu hlavní postavu, než aby jste víc věděli o tom co se děje kolem. Bylo docela fajn, cápek se choval na začátku asi tak jako by jsem to udělal já :D posranej až za ušima :D. Potom potká holku a hormony se zblázní :D zvrat s dalším přeživším, byl docela předvídatelný, finále docela až moc happy ending, ale budiž. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama