Reklama

Reklama

Machr na 30 dnů

Trailer 1

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je nemotorný zbabělý mladý policajt Rayane, který léta snáší šikanu od svých kolegů. Celý Rayanův život změní mylná diagnóza jeho ošetřujícího lékaře, po které si konečně začne užívat naplno. Seznam toho, co by chtěl mladý policajt zažít než zemře, jej přivede do víru bláznivých zážitků. Po několika zhýralých dnech v Las Vegas dostane nápad, jak oslnit vysněnou ženu Stéphanii a konečně se stát hrdinou, kterým celý život toužil být - Ryan se rozhodne rozbít vyhlášenou síť obchodu s drogami. (Mirius FD)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (46)

Olík 

všechny recenze uživatele

Budu se muset dvojici Boudali & Lacheau podívat na zoubek ještě zevrubněji, protože z toho co jsem zatím viděl, musím konstatovat, že co se týče žánru nenáročné komedie, svoji práci rozhodně dělají dobře. Dokonce tady čtu něco o současných králích své země….to úplně nevím, na druhou stranu mne od dob Návštěvníků na první dobrou nenapadá nějaká výraznější francouzská veselohra a tak vlastně nakonec proč ne. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto bol taký neskutočný bláznivo-absurdný nárez, že sa to dá len ťažko nejako zmysluplne komentovať. Banda bláznov v dobrom slova zmysle na čele s Boudalim sa zišlo, aby natočili sviežu, nenútenú, odviazanú bláznivú akčnú komédiu plnú tých najbizarnejších nápadov a situácií s množstvom klišé, ktoré v tomto prípade ale vôbec nevadilo, lebo k takémuto typu komédie jednoducho patria. Ja som sa neskutočne bavil, nakoľko podobný humor ja môžem, a trošku mi to pripomenulo nádych klasických starších francúzskych komédií, u ktorých nebola núdza o bláznivé situácie. Určite to vrelo odporúčam. 80 % ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tarek Boudali, Philippe Lacheau a Julien Arruti mají už na kontě nespočet extrémně zábavných, chytlavých a divácky vděčných komedií, které jsou pro mě dokonce jedny z nejlepších komedií v kinematografii a rád se k nim vracím. Proto je těžké přijít s něčím ještě lepším či stejně dobrým a tedy cokoliv méně, než na co jsme zvyklí může falešně pocitově působit jako “špatné”. No a Machr na 30 dnů je přesně ten případ. Stále si to zachovává trefný humor, šikovnou story a skvělé hlavní charaktery, jen je to zkrátka trochu méně úderné než ostatní díla. Bavil jsem se ale i tak parádně, hlášky jsou trefné a od srdce jsem se smál hned několikrát, takže pořád se film může pyšnit doporučením a škatulkovat se k těm zábavnějším ptákovinám, jen zkrátka není na vrcholu Boudaliho tvorby. Slabší čtyřka. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Parta kolem Philippe Lacheaua začíná být poměrně plodná a já si myslím, že je to docela dobře, jelikož ty jejich společné projekty jsou docela zábavné jízdy, kdy si v podstatě kluci akorát vyměňují hlavní a vedlejší role, ovšem styl a úroveň jejich humoru si drží standardní laťku, která sice obecenstvu bránice netrhá, spíš jen jemně šimrá, ale dělá to způsobem velmi příjemným a nenuceným, nehledě na to, že navíc téměř nikdy nesklouzne k trapnosti, což je též důležité zmínit a ocenit, prostě mě ty jejich komedie baví, a Machr na 30 dnů není výjimkou. Zápletka tedy rozhodně originální není, na druhou stranu má ale spád, vtipné scény jsou dávkovány v pravidelných intervalech, takže nějaká hlušší místa a tím pádem nuda prakticky nehrozí, k čemuž pak přispívá i velmi krátká stopáž, postavy jsou tu pak správně střelené a sympatické, a je jen škoda, že se kluci bojí film obohatit i o nějaký ten peprnější kousek, třeba v podobě nějakého brutálnějšího, nekorektního vtípku, hodně se zkrátka drží při zdi, ale to je vážně jen snad jediná výtka, jinak se prostě jedná o klasickou francouzskou praštěnou komedii, která sice do nebes nevystřelí, ale pobaví zaručeně. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další z komedíí od partičky kolem pánů Boudaliho a Lacheaua a i když to tentokrát není úplně trefa do černého a za filmy, ke kterým si napsal scénář a režíroval je přímo Lacheau trochu zaostává, pořád je to slušná zábava, která je lepší než zbytek soudobých francouzských komedií.Pár gagů je super, jiný pár zase ne, obsazení je sympatické a stopáž krátká. Kdyby alespoň takové komedie vznikaly u nás, vůbec bych se nezlobil...65% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 23. září 2019, trvalo 12 týdnů a probíhalo v Paříži a Île-de-France (zejména v Cergy) a také v Las Vegas. (bianci)

Reklama

Reklama