Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři letecké nehody ve třech týdnech. Podle americké armády se jedná o útoky islámských teroristů, ale podle leteckého experta McCabea jsou dílem geniálního počítačového hackera. McCabeovi se podaří vytipovat další ohrožené letadlo a dostat se na jeho palubu. To už ale řízení nočního letu ovládá hacker Cain. Cílem příští letecké katastrofy mají být atomové reaktory u Washingtonu D.C. Souboj o přežití mezi nebem a zemí začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Masquerade odpad!

všechny recenze uživatele

1. krásná letuška, ovšem blondýna. 2. Hlavní hrdina (McCabe, jasná vykrádačka na MacGuyvera), taky krásnej (pro někoho). 3. záporák s knyplem (čti Joystickem vyrobenej za času simulátorů aka Hind bo F15). Ten zas tak krásnej není, i když byl asi nejlíp nalíčen. 4. žádné fyzikální zákony (jen Superman by dokázal uzavřít bezpečnostní dveře za letu a ještě bez tlaku :D). 5. jaderný reaktor, aspoň to ten model připomínal a za 6. krásná letuška, (já vím už jsem to zmínil, ale musím znovu....). Jak těchto 6 bodů souvisí? No dává to dohromady krásnej, dramatickej a dechberoucí akčňák, s prvky romantiky a především velkou dávkou humoru. Jednoduše --> ODPAT. P.S: Zvláštní poděkování patří jedné nejmenované komerční TV, která nám tyto filmy promítá v hlavním vysílacím čase. DĚKUJEME. CF. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tady asi opět funguje efekt CSFD, když dá jeden odpad, nahází ho všichni. Sice to není žádná sláva, několik málo chyb, slabší efekty a trochu mi to přišlo jako nepovedená Nebezpečná rychlost v letadle s klišovitými postavami ale, aby to byl 9. nejhorší film? Viděl jsem už aspoň 100 dalších braků. Za Kristannu a k zdejšímu hodnocení se přikloním k 2*. ()

Reklama

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejlepší parodie na všechny katastrofické thrillery s uneseným letadlem. To musíte vidět. Naprosto překombinovaný shluk záplete, komiksově stupidní záporák a stupidně úžasný hrdina který by i šroubovákem přeprogramoval řídící jednotku letadla. A ty skvělý triky a nejnapínavější okamžiky... to sem chytal záchvaty smíchu, protože všechny trikové scény jsou podlě mě dělány v MS Flight Simulator 98.... ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy dávám za nádhernou Kristannu Loken, která vlastně svojí krásou a půvabem táhne celý film, jinak to ostatní - letadla, skutečně prazvláštní efekty, maniak a další zbytečnosti nestojí za nic. Ale tak každý musí nějak začít a tak jí tenhle projekt jistě odpustíme a mrkneme se radši na Terminátora 3 nebo Království prstenu :) ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslíme všetky diery v scenári a fakt, že lietadlo je ovládané joystickom zo zeme, stále tu ostáva nezodpovedaná jedna otázka. Lietadlo smerujúce na reaktor nezostrelili už dávno len preto, že je plné amerických občanov? Počujete dobre! A čo keby tam boli jednoducho ľudia? A ten stupídny záver...! (To už by bol spoiler) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Indii. (rafix)

Reklama

Reklama