foto

John Bishop

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
2017 Cortez
2016 Pod rouškou noci
2013 Born Wild
2012 Sedm psychopatů
2009 Kruh Osmi
Na křídlech lásky (TV film)
2005 McBride: Žena tří mužů (TV film)
Obyčejné zázraky (TV film)
2002 Panika ve vzduchu
Teror ve vlaku
1999 Michael Jordan: An American Hero (TV film)
1998 Cowboy and the Movie Star, The (TV film)
Muži v bílém (TV film)
Pohraničí (TV film)
Together & Alone
1997 Sopka
1995 Apollo 13
1984 Footloose
Scorned and Swindled (TV film)
Silent Night, Deadly Night
Snowballing
1981 Adventures of Nellie Bly, The (TV film)
California Gold Rush (TV film)
The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1978 Great Brain, The
1977 Last of the Mohicans (TV film)

TV seriály

2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and an Ex-Roommate (with Paul Scheer) (E15)
Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Colony (TV seriál)
Free Radicals (S02E07)
2016 Longmire (TV seriál)
Pure Peckinpah (S05E05)
2015 Agent Carter (TV seriál)
The Blitzkrieg Button (S01E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Čtveřice (S04E11)
Longmire (TV seriál)
High Noon (S04E03)
2014 Longmire (TV seriál)
Harvest (S03E08)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
What Part of No? (S02E10)
Who's Cheatin' Who (S02E02)
Longmire (TV seriál)
Election Day (S02E10)
The Great Spirit (S02E08)
The Road to Hell (S02E04)
Shameless (TV seriál)
El Gran Cañon (S03E01)
2012 Longmire (TV seriál)
8 Seconds (S01E07)
Pilot (S01E01)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
The Electrifying & Magnanimous Return of Beaverlamp (S03E07)
Zákon gangu (TV seriál)
Una Venta (S04E04)
2010 Skins (TV seriál)
Katie (S04E04)
Emily (S04E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Černý pátek (S02E07)
Skins (TV seriál)
Katie and Emily (S03E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Síla tradice (S04E13)
Odložené případy (TV seriál)
Loterijní horečka (S06E12)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Konec světa - 2 část (S02E17)
Konec světa – část 1 (S02E16)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Heavens Can Wait (S05E23)
1996 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Car Show (S04E10)
Your Feets Too Big (S03E20)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
Franny and the Professor (S03E02)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dar (S02E13)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Imaginary Friend (S01E07)
Second Half, The (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Masseuse (S05E09)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)

TV pořady

2008 Celebrity Juice (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace