foto

Scott Michael Campbell

  • nar. 14.8.1971 (48 let)
    Missoula, Montana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 60 Minutes to Kill
2016 Most do života
2014 Svatební dohoda
2013 Smrtonosná past: Opět v akci
2012 Květy války
Ticket Out
2011 Cornered
Dokonalá rodina
South
Tomorrow's End
2010 Small Town Saturday Night
2009 Push
Tak se měj
The Smell of Success
Waiting for Jevetta
2007 Brothers Three: An American Gothic
Cougar Club
Pandemie (TV film)
Throwing Stars
2006 Průvodce k rozpoznání tvých svatých
Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
2005 Zkrocená hora
2004 Let Fénixe
Slainesville Boys, The
2003 Zázrak v San Ramos (TV film)
2002 Hartova válka
Panika ve vzduchu
2000 American Daughter, An (TV film)
1998 Killer App (TV film)
Mezi námi právníky (TV film)
Skandál Bulworth
1997 Flubber
1996 After Jimmy (TV film)
Alf versus U.S. Army (TV film)
Homecoming (TV film)
Svůdná nenávist (TV film)
1995 A Season of Hope (TV film)
Jako štvaná zvěř
1994 Christy (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1993 The Flood: Who Will Save Our Children? (TV film)

TV seriály

2020 Party of Five (TV seriál)
Rafa (E05)
Shameless (TV seriál)
"Gallavich!" (S10E12)
Location, Location, Location (S10E11)
Now Leaving Illinois (S10E10)
další epizody (4)
2019 The InBetween (TV seriál)
Made of Stone (E02)
Magnum P.I. (TV seriál)
Day The Past Came Back (S01E15)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Sparky (S10E05)
Which America? (S10E03)
další epizody (9)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Východní pobřeží, Západní pobřeží (E06)
Umění války (E05)
Zkus to (E04)
další epizody (5)
Tohle jsme my (TV seriál)
Vietnam (S03E04)
Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Black-Haired Ginger (S09E05)
Do Right, Vote White (S09E04)
další epizody (7)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Calliphoridae & Country Roads (S02E20)
Kravaťáci (TV seriál)
She's Gone (S06E11)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Occupy Fiona (S08E07)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
další epizody (8)
2016 Drsný šerif (TV seriál)
Jidášský vlk (S05E04)
Kravaťáci (TV seriál)
25th Hour (S05E16)
Shameless (TV seriál)
Requiem for a Slut (S07E12)
Happily Ever After (S07E11)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Veřejná zpověď (S06E22)
2015 Code Black (TV seriál)
Cardiac Support (S01E10)
Městečko Pines (TV seriál)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
The Truth (S01E05)
Supergirl (TV seriál)
How Does She Do It? (S01E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Pozor na to, co si přeješ (S01E14)
Drsný šerif (TV seriál)
Tam u řeky (S04E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
2014 Resurrection (TV seriál)
Echoes (S02E02)
Stalker (TV seriál)
Fanatic (E07)
Mystérium sexu (TV seriál)
Show za všechny prachy (S02E11)
Drsný šerif (TV seriál)
Sklizeň (S03E08)
Mezi borovicemi (S03E04)
Bílý válečník (S03E01)
2013 Motiv (TV seriál)
Brnkačka (S01E03)
Franklin a Bash (TV seriál)
Out of the Blue (S03E08)
Hell on Wheels (TV seriál)
Big Bad Wolf (S03E01)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Občanské zatčení (S01E05)
Daybreak (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Massholes (TV seriál)
Ro (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
Dexter (TV seriál)
Výlet do Nebrasky (S06E07)
2010 Událost (TV seriál)
I Know Who You Are (E07)
Loyalty (E06)
Casualties of War (E05)
další epizody (5)
Bratři a sestry (TV seriál)
Duch minulosti I (S04E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dva v jeskyni (S06E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Bouře (S08E14)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Unknown Trouble (S01E01)
V těle boubelky (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bůh je mrtvý (S05E03)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Pro nic za nic (S02E04)
Private Practice (TV seriál)
Tempting Faith (S02E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyšší výkon (S03E15)
Policejní odznak (TV seriál)
Animal Control (S07E06)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Keepers (E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Rodinná záležitost (S01E05)
Žralok (TV seriál)
Wayne's World (S01E12)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Bratrská láska (S03E19)
Odložené případy (TV seriál)
Krev na stopách (S04E15)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S06E15)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Devět životů (S01E05)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Euforie 2/2 (S02E21)
Euforie 1/2 (S02E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hon na čarodějnice (S04E06)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buldoci, do toho! (S07E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Co je moc, to je moc (S02E02)
Slepá justice (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
Západní křídlo (TV seriál)
On the Day Before (S03E04)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Big Hand for the Little Lady (S05E15)
1998 Frasier (TV seriál)
Frasierovo prokletí (S06E02)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Seber ta zlomená křídla (S02E21)
Horečky neznámého původu (S02E20)
Oheň v břiše (S02E19)
další epizody (7)
1995 Marshal (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Women of the House (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
Christy (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Dokumentární

2009 Refresh
2005 Phoenix Diaries

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2011 Tomorrow's End

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky